Η... διαδρομή από τον γάμο στο διαζύγιο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 16:02
Ο Λαρισαίος Κων. Γιαννακόπουλος και η Βολιώτισσα Ειρήνη Κουτρουμάνου μιλούν στον συντάκτη της «Ε» Θανάση Αραμπατζή για την παράσταση «Από το γάμο στο διαζύγιο;» σε φόντο... Θεσσαλικό Ο Λαρισαίος Κων. Γιαννακόπουλος και η Βολιώτισσα Ειρήνη Κουτρουμάνου μιλούν στον συντάκτη της «Ε» Θανάση Αραμπατζή για την παράσταση «Από το γάμο στο διαζύγιο;» σε φόντο... Θεσσαλικό

Το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει σήμερα και αύριο στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ και ώρα 9 μ.μ. την κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Από το γάμο στο διαζύγιο;». Η παράσταση του Θεσσαλικού υπόσχεται να σκορπίσει απλόχερα το γέλιο στο κοινό που θα την παρακολουθήσει, ενώ μετά τις δύο παραστάσεις που θα δοθούν στη Λάρισα, ακολουθεί ένα πρόγραμμα περιοδειών στον νομό. Σήμερα μιλούν στην «Ε» εις εκ των πρωταγωνιστών και εκ Λαρίσης ορμώμενος Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Βολιώτισσα Ειρήνη Κουτρουμάνου.


Κατ’ αρχάς ρωτήσαμε τον Λαρισαίο Κ. Γιαννακόπουλο πώς αισθάνεται που παίζει στο θέατρο της πόλης του, το ξακουστό Θεσσαλικό για να μας πει «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θεσσαλικό Θέατρο, ιστορικό θέατρο. Είναι τιμή για μένα, και χαρά γιατί στην καλλιτεχνική διεύθυνση είναι η Κυριακή Σπανού που εκτιμώ πάρα πολύ. Λείπω πολλά χρόνια από την πόλη μου και κάθε φορά που επιστρέφω αισθάνομαι πολλή χαρά. Εχω παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του Θεσσαλικού, είναι δε η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε παράστασή του». Στη συνέχεια η Ειρήνη Κουτρουμάνου απάντησε «είμαι πολύ χαρούμενη ως Θεσσαλή που συμμετέχω σε παράσταση του Θεσσαλικού. Είχε γίνει μια ακρόαση τον Μάρτιο για τις προσεχείς παραστάσεις και χάρηκα ιδιαιτέρως όταν με πήραν οι κυρίες Σπανού και Μοσχοχωρίτη για την καλοκαιρινή παραγωγή».
Eπειτα ρωτήσαμε τον κ. Γιαννακόπουλο πόσο επίκαιρο μπορεί να είναι σήμερα ένα έργο που σατιρίζει την κοινωνία του 1910 για να μας απαντήσει: «Σε όλες τις εποχές τα πάθη και τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι ίδια κι αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τα μεγάλα έργα. Συγγραφείς που είναι διαχρονικοί, όπως στην παρούσα φάση ο Φεϋντώ, απεικονίζουν καταστάσεις, που προέρχονται και πηγάζουν από τις κοινωνικές τάξεις, τις κοινωνικές ομάδες, τις σχέσεις των ανθρώπων, τους έρωτες, τα πάθη, και όλα αυτά είναι τόσο διαχρονικά που είναι εντυπωσιακό πόσο σημερινοί και πόσο επίκαιροι είναι οι χαρακτήρες του έργου». Από τον γάμο στο διαζύγιο, πώς να αποφύγουμε τη διαδρομή αυτή, ρωτήσαμε την κ. Κουτρουμάνου: «Να ενημερώνουμε τους συντρόφους μας όταν θέλουμε να αλλάξουμε συμπεριφορά, αυτό είναι το μυστικό. Ο καθένας λειτουργεί αυτόνομα και παίρνονται αποφάσεις χωρίς να ενημερώνει ο ένας τον άλλο, αν μπορέσουμε να το αποφύγουμε αυτό θα αποφύγουμε και τη διαδρομή από τον γάμο στο διαζύγιο», για να… διαφοροποιηθεί ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος τονίζοντας «την ενημέρωση ο καθένας μπορεί να τη μεταφράζει διαφορετικά. Για παράδειγμα μπορεί να πω στη σύντροφό μου ότι σήμερα δεν έχω πολλή όρεξη κι αυτή να το μεταφράσει ότι “δεν με ποθεί”, ή ότι “με βαρέθηκε”».
Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass