Ο ΜΕΣ Γλαύκης γιόρτασε τα 40 του χρόνια

ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 16:56

Ο Μ.Ε.Σ. Γλαύκης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία , στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Γλαύκης εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Άννης.

Η εκδήλωση είχε και επετειακό χαρακτήρα καθώς ο Σύλλογος έκλεινε 40 χρόνια λειτουργίας και βράβευσε όλες τις προηγούμενες Διοικήσεις του, σε ένα κλίμα συγκίνησης και περηφάνιας για την ανοδική πορεία του συλλόγου καθώς και για το δημιουργικό του έργο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δήμου Κιλελέρ και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Εκπρόσωποι τόσο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και από τον Δήμο Κιλελέρ, καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Μ.Ε.Σ. Γλαύκης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όλα τα τμήματα του Συλλόγου (παιδικό, νεανικό και το τμήμα ενηλίκων) παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση χορών από τους «παλαίμαχους» χορευτές του Συλλόγου, οι οποίοι ανακάλεσαν στη μνήμη τους τις ωραίες στιγμές που έζησαν και μοιραστήκαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους με όλους τους παρευρισκομένους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass