ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ

«Χένσελ και Γκρέτελ»

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2018 16:33

Σήμερα Σάββατο 11 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου και ώρα 9 μ.μ., στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου, θα παρουσιαστεί το παραμύθι των αδερφών Γκριμ «Χένσελ και Γκρέτελ» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Μια ιστορία που πραγματεύεται την αστείρευτη τρέλα των παιδιών να πειράζουν τους άλλους. Μια παράσταση γεμάτη με χρώματα, φως, έξυπνους διαλόγους με χιούμορ και υπέροχες μελωδίες. Μια ιστορία η οποία μεταφέρει τον θεατή σε εκείνα τα χρόνια που υπήρχαν κακές μάγισσες και καλές νεράιδες μέσα σε δάση παρθένα κι όμορφα. Σε ένα τέτοιο δάσος βρίσκεται και το φτωχικό σπίτι του μικρού Χένσελ και της αδερφής του Γκρέτελ στο οποίο ζουν με τους γονείς τους. Το έργο μιλά για την περιπέτεια των δύο αδερφών που φεύγουν από το σπίτι έχοντας κάνει μια ζημιά και έχοντας θυμώσει πολύ τη μητέρα τους. Μπαίνουν βαθιά στο δάσος όπου συναντούν λουλούδια που χορεύουν, πουλιά που τραγουδούν, παραμυθένια πλάσματα του δάσους κι ένα νάνο που θα τον κοροϊδέψουν και θα τον κάνουν να θυμώσει πολύ. Θα περάσει όμως η ώρα και θα χαθούν και τρεις νεράιδες θα αναλάβουν να τα βοηθήσουν...
Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass