Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναυλία Ελένης Τσαλιγοπούλου αύριο

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 15:07
Με φόντο τον επιβλητικό όγκο του Ολύμπου και το πανέμορφο Κάστρο του Πλαταμώνα θα δώσει τη συναυλία της η Ελένη Τσαλιγοπούλου Με φόντο τον επιβλητικό όγκο του Ολύμπου και το πανέμορφο Κάστρο του Πλαταμώνα θα δώσει τη συναυλία της η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου σμίγουν μελωδικά στο Κάστρο του Πλαταμώνα σε μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου, αύριο Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 9 μ.μ.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου υποδέχεται το καλοκαίρι με το νέο άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια» που έρχεται επτά χρόνια μετά την τελευταία προσωπική της δουλειά και περιλαμβάνει 16 τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από τις συναντήσεις που είχε η δημοφιλής τραγουδίστρια με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες.

Φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στιγμές έμπνευσης, δημιουργίας και χαράς όπως ο Γιώργος Ανδρέου, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Σταύρος Σιόλας, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Πόλυς Κυριάκου, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και ο Αριστείδης Χατζησταύρου από τους Bogaz Musique. Και φίλους νεότερους, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους δημιουργούς όπως ο Αποστόλης Βαλαρούτσος, ο Κώστας Μπουντούρης, η Ελένη Φωτάκη, η Αθανασία Γιασουμή, η Ράνια Λιαρμακοπούλου.

Για την Ορχήστρα Νέων του Δίου αποτελεί ακόμη μία σημαντική καλλιτεχνική στιγμή καθώς, παρά το μικρό χρόνο ζωής της, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, σε επίπεδο συναυλιών και μουσικών αφιερωμάτων.

Αυτή τη φορά έρχεται να συνοδεύσει την υπέροχη φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία της Ελένης Τσαλιγοπούλου σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη! Θα τραγουδήσουν επίσης οι: Φιλιώ Σέρβου, Γιάννης Χαρίσης, Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, Βασίλης Τσαχουρίδης, Νίκος Μπίνος.

 Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ, γενική είσοδος 12 ευρώ.

ΑμεΑ: Δωρεάν. Κάτω των 10 ετών: Δωρεάν

*Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου γνωστοποιεί τη διάθεση λεωφορείων για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, στις 9 το βράδυ, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Συγκεκριμένα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 8:00 μ.μ. έμπροσθεν του Ιερού Ναού Θείας Αναλήψεως Κατερίνης και θα επιστρέψουν στον ίδιο χώρο με το πέρας της συναυλίας.

Το κόστος (με επιστροφή) της μεταφοράς του κοινού ανέρχεται στο ποσό των 4 ευρώ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο γραφείο του Οργανισμού ή στο τηλέφωνο 2351076041.