«Να με φωνάζεις με το όνομά σου»

Στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 15:10

Την Ιταλο-γαλλική ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» , προβάλλει η αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από σήμερα Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 9:30 μ.μ., στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά.

Τέσσερις οσκαρικές υποψηφιότητες για ένα ευαίσθητο και κομψό βισκοντικό δράμα πάνω στο τέλος της αθωότητας, την απελευθερωτική δύναμη της επιθυμίας και την αμφίσημη σχέση ζωής και τέχνης.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Αντρέ Ασιμάν, η τελευταία ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο είναι και πάλι γεμάτη ήλιο και Ιταλία, μα αυτή τη φορά και γεμάτη ζωή κι όλα όσα αυτή συνεπάγεται.

Καλοκαίρι 1983. Βόρεια Ιταλία.

Ο Έλιο Πέρλμαν (Τιμοτέ Σαλαμέ), ένας 17χρονος Ιταλοαμερικανός, περνάει τις μέρες του στην οικογενειακή βίλα του 17ου αιώνα παίζοντας κλασική μουσική και φλερτάροντας με τη φίλη του.

Ο Έλιο απολαμβάνει τη στενή σχέση με τον πατέρα του (Μάικλ Στούλμπαργκ), έναν επιφανή καθηγητή αυθεντία στην ελληνορωμαϊκή κουλτούρα, και με τη μητέρα του Aνέλα (Aμίρα Κασάρ), μία μεταφράστρια, που τον έχει αναθρέψει με υψηλή κουλτούρα σ’ ένα σκηνικό που σφύζει από ομορφιά.

Όμως παρά το εκλεπτυσμένο του πνεύμα, ο Έλιο παραμένει αθώος και πρωτάρης σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της καρδιάς.

Μια μέρα, ο Όλιβερ (Άρμι Χάμερ), ένας γοητευτικός Αμερικανός ακαδημαϊκός που κάνει το διδακτορικό του, καταφθάνει στη βίλα για να κάνει την πρακτική του ως βοηθός του πατέρα του Έλιο.

Μέσα στο ηλιόλουστο εκθαμβωτικό περιβάλλον, ο Έλιο και ο Όλιβερ ανακαλύπτουν τη μεθυστική ομορφιά της έλξης που ξυπνάει και αλλάζει τις ζωές τους για πάντα.

Μια συναισθηματικά γενναιόδωρη και ευγενής συγκινησιακά ταινία πάνω στα μυστηριώδη καλέσματα της καρδιάς και του κορμιού.

Δραματική 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132'

Σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο με τους: Άρμι Χάμερ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικλ Στούλμπαργκ

Γενική είσοδος 4 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass