«Larissa Forever» από τον διεθνούς φήμης συνθέτη Ντίνο Κωνσταντινίδη

Η κ. ΦΡΟΣΩ ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΣΤΟ CARNEGIE HALL

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 15:30

 Για τη συμμετοχή της στη συναυλία – αφιέρωμα προς τιμήν του διεθνούς φήμης Έλληνα συνθέτη Ντίνου Κωνσταντινίδη, στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, ενημέρωσε τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, η γνωστή βιρτουόζος πιανίστα κ. Φρόσω Αστ. Κτιστάκη, παρουσία και του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Πάνου Σάπκα.

Η κ. Κτιστάκη δέχθηκε την πρόσκληση του κ. Ντίνου Κωνσταντινίδη, μετά τη συναυλία – αφιέρωμα που έδωσε η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, τον περασμένο Φεβρουάριο στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, η οποία μάλιστα ήταν και η αφορμή, αφού ο διεθνούς φήμης συνθέτης παρακολούθησε μέσω skype τη συναυλία και ενθουσιασμένος από την ποιότητα και τη δυναμική της Συμφωνικής αποφάσισε να δημιουργήσει μουσική σύνθεση για Συμφωνική Ορχήστρα Δωματίου και πιάνο με τίτλο «Larissa forever».

Ο κ. Σάπκας και η κ. Κτιστάκη ενημέρωσαν διεξοδικά τον δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη για την ευγενική και ιδιαίτερα τιμητική για την πόλη πρωτοβουλία του Ντίνου Κωνσταντινίδη να συνθέσει το “Larissa forever” καθώς και για την πρόσκληση προς την κ. Κτιστάκη να συμμετάσχει στη συναυλία στο Carnegie Hall.

Ο κ. Καλογιάννης ζήτησε από την κ. Κτιστάκη να μεταφέρει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Κωνσταντινίδη και ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συναυλία στη Νέα Υόρκη. Σημειώνεται ότι ο κ. Ντίνος Κωνσταντινίδης, μένει στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, διδάσκει στο εκεί Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Σύνθεσης ενώ είναι μαέστρος της Louisiana Sumphonietta.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass