Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σαν σήμερα στη Σμύρνη»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 16:16

Η Ιστορική Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες» σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας την εκδήλωση «Σαν σήμερα στη Σμύρνη» με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της καταστροφής της Σμύρνης που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και την αποτυχία υλοποίησης της Μεγάλης Ιδέας και απελευθέρωσης των αλύτρωτων πληθυσμών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Ιστορική Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες» θα βραβεύσει τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κ. Κώστα Τσιάνο για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό θέατρο.

Συμμετέχουν: Το σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας με Υπεύθυνο Διδασκαλίας τον κ. Χρήστο Καλμπούκα, η Γυναικεία Χορωδία των «Αλησμόνητων Πατρίδων» με χορωδό τον κ. Αλέξανδρο Κωνσταντίνου, η Δημόσιος Ιστορικός και υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Ελένη Λουλάκη, η ηθοποιός κ. Θεοδώρα Μουκούλη, ο λέκτορας του ΤΕΙ Θεσσαλίας αρχιτέκτονας κ. Νικόλαος Σαμαράς.

Την εκδήλωση συντονίζει η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Λένα Λιάγκουρα.

Είσοδος ελεύθερη.