Συναυλία - έναρξη για το ΔΩΛ

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2018 15:22

Δυναμικά θα ξεκινήσει τη νέα του χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Μεθαύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα Συναυλιών στις 8:30 μ.μ. θα λάβει χώρα συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν η χορωδία «inDonnation», η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας και προσκεκλημένους σολίστα και μαέστρο.
Στη συναυλία αρχικά θα εμφανιστεί η χορωδία του ΔΩΛ «inDonnation» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη.

Το πρόγραμμα της χορωδίας είναι αυτό με το οποίο θα συμμετάσχει από την Πέμπτη 4 έως Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Beira Interior international Choir Comperition & Festival στο Fundao της Πορτογαλίας, με έργα των Tomas Luis De Victoria, Robert Schuman, Χρήστου Σαμαρά, Eric Whitacer, Bob Chilcot κ.α.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το περίφημο ορατόριο «Μεσσίας» του Γκεόργκ Φιλιπ Χέντελ και το κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα αρ 1 (op.15) του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν. Το ορατόριο θα ερμηνευτεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας μαζί με τη χορωδία της σχολής του Β.Κ., με διεύθυνση του Έρνστ Έστεράιχερ, μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή της σχολής. Το κοντσέρτο θα διευθύνει ο Χρήστος Κτιστάκης, με σολίστα στο πιάνο τον Μίχαελ Λέρχερ, καθηγητή της σχολής του Β. Κ.
Φέτος στη Λάρισα φιλοξενείται η 35μελής χορωδία της σχολής που θα συμπράξει με τη ΣΟΛ, ο διευθυντής της σχολής Ernst Oestereicher (ο οποίος θα διευθύνει και μέρος της συναυλίας), ο καθηγητής Michael Loercher που θα συμπράξει με τη ΣΟΛ σαν σολίστας, 2 καθηγητές και 5 επιπλέον σπουδαστές που θα διδαχθούν από τους καθηγητές του ΔΩΛ.
Ας σημειωθεί ότι κατά την τελευταία επίσκεψη της ελληνικής αποστολής στη Γερμανία, έδωσαν τις προβλεπόμενες εξετάσεις και έγιναν δεκτοί στη σχολή ΒΚ δύο σπουδαστές του ΔΩΛ, ο Νίκος Θεριμιώτης (κιθάρα, φοιτά ήδη εκεί απο αρχές Σεπτεμβρίου) και ο Νικόλας Παππάς από τα Τρίκαλα (απόφοιτος ΔΩΛ με δίπλωμα πιάνου και βραβείο (τάξη Χ. Κτιστάκη), φοιτά πλέον στο Μοτσαρτέουμ της Αυστρίας).
Το πρόγραμμα θα επαναληφθεί την 1η Οκτωβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Πολιτιστικού κέντρου Δήμου Τρικκαίων.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της προπώλησης των εισιτηρίων και θα γίνεται κατά τις ώρες 6-8 μ.μ. στον Α΄όροφο, στο γραφείο της γραμματείας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Πληροφορίες: 2410-536886, 2410-531960, 2410-259936.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass