×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/211690

Αφιέρωμα του ΚΕ.Λ.Ε. στη Θράκη

ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2018 15:12

Μεθαύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου το ΚΕ.Λ.Ε. θα τιμήσει τη θρακική παράδοση με το αφιέρωμά του στη Θράκη που φέρει τον τίτλο «Θράκης Αρχέγονο Ξύπνημα». Το αφιέρωμα θα γίνει στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 8 μ.μ.

Πολλά είναι τα χρόνια που το ΚΕ.Λ.Ε. αγαπάει και χορεύει τους θρακιώτικους χορούς… Ήρθε ο καιρός να εναποθέσει το απόσταγμα της γνώσης και το επισφράγισμα της αγάπης του σε ένα μοναδικό αφιέρωμα σ’ αυτή τη μακρινή ελληνική γωνιά…

Το ιδιαίτερο ύφος κάθε περιοχής της Θράκης που χρόνια τώρα το ΚΕ.Λ.Ε. μέσα από έρευνα, καταγραφές και προσωπικές επαφές έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους μουσικούς που εκπροσωπούν τη σημερινή θρακική παράδοση όπως είναι ο Νίκος Ζαπάρτας (βιολί), Κατσουλίδης Βαγγέλης (λαούτο), Ζηκίδης Παναγιώτης (γκάιντα), Ντομπρίδης Γιάννης (λύρα), Δούκα Κατερίνα (τραγούδι)και πολλοί άλλοι. Οι χορευτές του ΚΕ.Λ.Ε υπο την καθοδήγηση των Ειρήνη Σιαμπέτα και Κωνσταντίνο Γκιτέρσο θα συνθέσουν το χρώμα της αρχέγονης θρακικής-ελληνικής Γης.

Ήθη, έθιμα, χοροί και παραδόσεις των Θρακιωτών, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές με τον μοναδικό τρόπο που το ΚΕ.Λ.Ε. χρόνια τώρα ξέρει να παρουσιάζει, να συγκινεί και να γοητεύει το κοινό του.

Gallery άρθρου

{gallery}211690{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass