Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «Σ. ΖΙΑΖΙΑ»

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 15:32

Τον Οκτώβρη ξεκινά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά, στο παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, στο Πνευματικό Κέντρο «Σ. Ζιαζιά» στη Χαραυγή.

Η Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά έχει στόχο να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά βιβλία λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα ενδιαφέροντά τους και τις αναγνωστικές τους εμπειρίες. Οι συναντήσεις θα εμπλουτίζονται με παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες σε κάποιο βιβλίο ή με αφορμή κάποιο βιβλίο αλλά και με άλλες μορφές τέχνης όπως τα εικαστικά, με στόχο να «εγγραφεί» θετικά και ευχάριστα στο μυαλό των παιδιών η ανάγνωση. Πρόθεσή μας είναι να γοητευτούν τα παιδιά από την αναγνωστική διαδικασία και να κερδίσουν ένα φίλο και σύμμαχο παντοτινό: το βιβλίο.

Η Λέσχη απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, ένα Σάββατο το μήνα, και ώρες 4.00 μ.μ.-5.00 μ.μ. για τα παιδιά των τάξεων Δ’- Στ’ Δημοτικού και 5.00 μ.μ.-6.00 μ.μ για τα παιδιά των τάξεων Α’- Γ’ Δημοτικού. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν υπάρχει κόστος. Από τα παιδιά ζητείται η συνεπής παρουσία τους στις μηνιαίες συναντήσεις. Υπεύθυνη του σχεδιασμού των δραστηριοτήτων και του συντονισμού της Λέσχης είναι η κ. Χρυσάνθη Τσιαμπαλή, συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Οι εγγραφές των παιδιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2410-671173 και ώρες 9.00 π.μ.-1.00 μ.μ., υπεύθυνη κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου. Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις αντίστοιχες για κάθε τμήμα ώρες.

Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, τηλ.: 2410-671.173.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass