«Ο άνθρωπος ανεμιστήρας»

ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2018 15:00

Η παράσταση «Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή Πώς να Ντύσετε έναν Ελέφαντα» από την ομάδα «Εν Δυνάμει», που συγκίνησε με την ευθύτητά της θεατές σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζεται στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης σήμερα Παρασκευή 5 στις 9 μ.μ. σε συνεργασία με το «Θεσσαλικό Θέατρο».

Η παράσταση θα παρουσιαστεί αύριο Σάββατο 6 την ίδια ώρα και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ.

 Η παράσταση είναι βασισμένη σε μια σειρά από καθημερινές, «ξεχωριστές» ιστορίες για την αναπηρία, τη διαφορετικότητα και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν. Όλα τα στιγμιότυπα που διαρθρώνουν την αφήγηση της παράστασης είναι εμπνευσμένα από τις αληθινές ιστορίες των ανθρώπων που τις αναπαριστούν. Η καθημερινότητα, μέσα από τραγούδια, ποιήματα και εικόνες παρουσιάζεται με έναν τρόπο ποιητικό. Ο τρόπος αυτός γίνεται η γέφυρα να ειπωθεί το ανείπωτο. Η θεατρική φόρμα αναμειγνύεται με στοιχεία ντοκιμαντέρ και οι ήρωες συστήνονται με το πραγματικό τους όνομα προσπαθώντας να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα «ποιος αλήθεια είμαι;».

 «Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή Πώς να Ντύσετε έναν Ελέφαντα» προέκυψε από την ασφυκτιούσα ανάγκη των Εν Δυνάμει να μοιραστούν ανοιχτά τις δικές τους ιστορίες και να ερευνήσουν προσωπικές και οικουμενικές πτυχές της ανθρώπινης ιδιαιτερότητας μέσα από το πρίσμα ενός καλλιτεχνικού γεγονότος και αποτελεί το πρώτο μέρος της θεατρικής τριλογίας με τίτλο «Το Άλλο το Κανονικό».

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ελένη Δημοπούλου. Σκηνοθεσία – Μουσική: Ελένη Ευθυμίου. Σκηνικά – Κοστούμια: Ελισάβετ Αντάπαση. Φωτισμοί: Richard Anthony. Βίντεο: Δημήτρης Ζάχος. Βοηθός Σκηνοθέτη: Βαγγέλης Κοσμίδης. Διεύθυνση Παραγωγής: Φωτεινή Τσακίρη

Παίζουν: Κλειώ Αντωνοπούλου, Νοεμή Βασιλειάδου, Χρύσα Γκούμα, Γιώργος-Ζήσης Μπιλιώνης, Μαρία Δαχλύθρα, Μαργαρίτα Καϊναδά, Άννα Καλίντσεβα, Βαγγέλης Κοσμίδης, Νίκος Κυπαρίσσης, Λωξάνδρα Λούκας, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλης Ντολόπουλος, Θεανώ Παπαβασιλείου, Χάρις Σερδάρη, Χρήστος Σιούμης, Δανάη Τσορλίνη, Αλέξανδρος Χάτσιος

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Μειωμένο (Φοιτητικό, Ανέργων, Ομαδικό, Άνω των 65, Πολυτέκνων): 8 ευρώ. ΑμεΑ: Δωρεάν.

 

Προπώληση:

Στα γραφεία του Θεσσαλικού Θεάτρου (Κτίριο του Μύλου, Γεωργιάδου 53, 2ος όροφος) καθημερινές: 10 π.μ. με 1 μ.μ. και στο βιβλιοπωλείο Καλτσάς (Παπαναστασίου 57). Τις ημέρες των παραστάσεων από τα ταμεία του Αμφιθεάτρου της Δημοτικής Πινακοθήκης, δύο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass