«Οικία Φρίκη» στο Θέατρο Τεχνών

Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ «REALISMA»

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 15:08

Η θεατρική ομάδα «Realisma» που συστήθηκε στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2017 με την παράσταση «Γνωστοί Άγνωστοι», η οποία δέχτηκε πολύ καλές κριτικές, φέτος -σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής «ατέρμονο» και την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα, Ειρήνη Ζγούρη, θα παρουσιάσει το διασκευασμένο έργο «Oikia Friki».

Η παράσταση ανεβαίνει στο «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας (Ταγματάρχου Βελισαρίου και Πηνειού) την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 12, 13, 14 και 19, 20, 21 Οκτωβρίου.
Υπόθεση: Ο Στέφανος Φρίκης και η Ήρα Νομικού, ένα σύγχρονο και ευκατάστατο ζευγάρι, καλούν για δείπνο μία συνάδελφο της Ήρας και τον σύζυγό της. Από την πόρτα κιόλας, όμως, τίποτα δεν προμηνύει ένα φυσιολογικό δείπνο. Αλλά... και ποιος ορίζει το φυσιολογικό; Η «Oikia Friki» είναι μια μαύρη κωμωδία που έχει ως αφορμή την πικρή διαπίστωση της ωμής βίας ως αποτέλεσμα της μικροαστικής ανίας και πλήξης. Είναι, σίγουρα, ένα προκλητικό, μα -πάνω απ’ όλα- αστείο έργο. Σε έναν κόσμο που οι αξίες ξεριζώνονται με πρωτοφανή κυνισμό, ο σύγχρονος άνθρωπος περνάει στην αποδοχή ως φυσιολογικής όχι μόνο της απάθειας αλλά και της απόλυτης αδιαφορίας. Το ακραίο του χθες γίνεται σήμερα μια φυσιολογική κανονικότητα, για να δημιουργήσει ένα έργο που ισορροπεί μόλις και μετά... «βίας» ανάμεσα σε λογική και ψυχασθένεια.
Ωρα προσέλευσης 21:00. Ώρα έναρξης παράστασης 21:30. Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ κανονικό, 6 ευρώ φοιτητικό, ανέργων και ομαδικό (3 ατόμων και άνω).
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6942 814 055, 2410 254 313. Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass