«Το Δώρο» από την «Ονείρων Θαύματα»

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2018 15:01

Η Θεατρική Σκηνή Λάρισας «Ονείρων Θαύματα» θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη 17 και αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στις 9 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το θεατρικό έργο «Το Δώρο» των Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Ο έρωτας, τα χαμένα όνειρα, η πολιτική, οι σχέσεις των πολύ παντρεμένων, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ο πολιτισμός, οι «ύποπτες» σχέσεις, τα ένοχα μυστικά, η έλλειψη σεβασμού, οι γείτονες, το χρηματιστήριο, τα πεθερικά, ο ρατσισμός, η διαπλοκή, οι πεσμένες γέφυρες... Ζουν ανάμεσά μας.

Είναι τέσσερις σαραντάρηδες, νεοέλληνες, γνήσια παιδιά της εποχής τους. Εκείνο το απόγευμα - που τους συναντάμε- ετοιμάζονται να πάνε σε γάμο.

Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το «ελληνικό όνειρο» των τεσσάρων φίλων.

Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

 Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, Κώστας Πελεκάνος, Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις δημόσιες σχέσεις οι Γουινόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας για την παραχώρηση της αίθουσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass