Εκθεση της εικαστικού Κατ. Κατσούρα

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2018 15:07

Αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ξεκινάει η ατομική έκθεση εικονογράφησης και ζωγραφικής σε κόσμημα της εικαστικού Κατερίνας Κατσούρα στον εκθεσιακό χώρο του «Kaveh Kanes», Ασκληπιού 38 και Καποδιστρίου, στη Λάρισα. Το ωράριο έκθεσης θα είναι καθημερινά 11 π.μ.-2.30 μ.μ. και 5 μ.μ.-9.30 μ.μ. Διάρκεια έκθεσης: 24 – 29 Οκτωβρίου.

Η εικαστικός ζωγράφος Κατερίνα Κατσούρα, γεννήθηκε στη Λάρισα και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Λάρισα και τη Μαδρίτη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δημιουργεί στο ατελιέ της στο κέντρο της Λάρισας έργα ζωγραφικής, βιτρό και video art. Ασχολείται με τη ζωγραφική μικρών διαστάσεων πάνω σε κοσμήματα και με την εικονογράφηση παιδικών παραμυθιών, κάτι που αγαπά ιδιαίτερα λόγω της απασχόλησής της για πολλά χρόνια στις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, σε ιδιωτικά παιδικά εργαστήρια και σε συλλόγους της πόλης μας διδάσκοντας μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά και σε ενηλίκους.

Στο χώρο της έκθεσης εκτίθενται έργα ζωγραφικής μικρογραφίας πάνω σε κοσμήματα, έργα εικονογράφησης με ήρωα τον μικρό ελέφαντα καθώς επίσης και έργα που έχουν εκδοθεί στο παιδικό παραμύθι με τίτλο «Η Ανασεμιώ και οι φίλοι της». Έως τώρα έχει κάνει την εικονογράφηση και σελιδοποίηση στα παραμύθια «Η Ανασεμιώ και οι φίλοι της» (2014 εκδ.Καμπύλη), «Το όνειρο του μικρού έλατου» (2015 εκδ. Καμπύλη), «Σαν το παραμύθι της γιαγιάς» (2017 εκδ. Οσελότος) που έχει γράψει η συγγραφέας Εύη Γίτσα ενώ βρίσκεται στη δημιουργική φάση για το επόμενο.

Με έργα της έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στα Χανιά, την Αθήνα, το Ηράκλειο, τα Γιάννενα, τη Βαρκελώνη, σε φεστιβάλ τεχνών στο εσωτερικό και στο διεθνές φεστιβάλ Inmediterraneum όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα με έργο video art σε 6 χώρες.

Πληροφορίες 6947302064

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass