Παρουσιάστηκαν οι «Σκιές στον Ενικό»

Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 16:05

Η ποιητική συλλογή της Εβελίνας Πρεβέντη που φέρει τον τίτλο «Σκιές στον Ενικό» παρουσιάστηκε χθες στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας σε χαιρετισμό του σημείωσε ανάμεσα σε άλλα ότι "Είναι τρομερά ενθαρρυντικό, ελπιδοφόρο κι αισιόδοξο, όταν οι νέοι μας εκφράζονται μέσα από τις τέχνες και ιδιαίτερα μέσα από την ποίηση. Η ποίηση, όπως έλεγε ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, είναι σκέψεις που αναπνέουν, και λέξεις που καίνε. Είναι τρομερά ενθαρρυντικό, ελπιδοφόρο κι αισιόδοξο, όταν οι νέοι μας κυνηγάνε τα όνειρά τους, πιστεύουν στον εαυτό τους, αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο. Εύχομαι, στη μόλις 20 ετών Εβελίνα Πρεβέντη, να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά της. Να συνεχίσει τον δρόμο που επέλεξε, με την ίδια ευαισθησία και αφοσίωση".

Για το βιβλίο μίλησαν και διάβασαν ποιήματα η Βεατρίκη Σαΐα Μαγρίζου (συγγραφέας), η Μαίρη Καμηλαράκη (πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ, M.SC., εκπαιδευτικός), ο Γρηγόρης Καραγιάννης (φιλόλογος) και η Δήμητρα Χουλέβα (φοιτήτρια στο τμήμα Βαλκανικών- Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών). Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου. Τη βραδιά επένδυσαν μουσικά η Ανθή Παντώστη και η Χριστίνα Στραγαληνού (τάξη βιολοντσέλου Νίκου Νικολαΐδη- ΔΩΛ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass