"Ατρόμητοι Πειρατές" στο Κουκλοθέατρο

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 15:08

Τρεις παραστάσεις, δύο παιδικά εργαστήρια, ένα σεμινάριο ενηλίκων, θα πραγματοποιήσει ο Κουκλοθίασος «ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο» από την Αθήνα, προσκεκλημένος του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα στο Κουκλοθέατρο στον Μύλο.

Οι παραστάσεις με τίτλο "Ατρόμητοι Πειρατές" θα δοθούν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

Είναι μια περιπέτεια για ατρόμητα παιδιά και φοβητσιάρηδες πειρατές!

Για παιδιά από 3 χρονών.

Διάρκεια παράστασης 60'.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Εργαστήρι προσχολικής ηλικίας

Το εργαστήρι για παιδιά προσχολικής ηλικίας «Χνουδωτά μπισκοτοφάγα τέρατα» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 10 π.μ. – 11 π.μ.

Κούκλες χνουδωτές και χρωματιστές ξεπετάγονται από παντού! Θέλουν να σας μάθουν να τρώτε μπισκοτάκια! Στο εργαστήριο, τα παιδιά θα κατασκευάσουν τη δική τους κούκλα τύπου muppet και θα μάθουν να τρώνε μπισκότα!

Εργαστήρι κούκλας

Εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας μαρότ για παιδιά Δημοτικού: "Πειρατές" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 12 μ. - 1:30 μ.μ.

Οι πειρατικές ιστορίες μαγεύουν τα παιδιά, όχι τόσο με τους θησαυρούς τους, αλλά με τα ταξίδια τους και τις αναζητήσεις στο άγνωστο, Προσκαλούμε τους μικρούς φίλους του κουκλοθεάτρου, να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήρωες πειρατές, πρωταγωνιστές των δικών τους ξεχωριστών περιπετειών.

Το κόστος για κάθε παιδί είναι 8 ευρώ. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο 693 233 7032.

Σεμινάριο για ενήλικες: «Κου-τι;»

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 5 μ.μ. – 9 μ.μ. Η Αγγελική Γουναρίδη απο την ομάδα «ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο» παρουσιάζει το σεμινάριο κουκλοθεάτρου για ενήλικες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς μικρών, μεγάλων και πολύ μεγάλων παιδιών, αλλά και σε όσους ασχολούνται με τις παραστατικές τέχνες. Η δράση είναι απόλυτα βιωματική σε τέσσερις διαστάσεις.

Απαραίτητα τα άνετα ρούχα, προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Κόστος ανά άτομο: 20 ευρώ ή 347.481,32 ρούπιες Ινδονησίας!

Διάρκεια: 4 ώρες ή 240 λεπτά ή 14.400 δευτερόλεπτα.

Κρατήσεις: Αγγελική Γουναρίδη 6932337032.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass