Ολοκληρώθηκε η φωτογραφική έκθεση στον Χορίαμβο

Ξεκίνησαν τα νέα τμήματα του Εργαστηρίου Φωτογραφίας

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 16:09

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή η έκθεση των μελών του Φωτογραφικού εργαστηρίου που φιλοξενήθηκε στην κεντρική αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου του «Χορίαμβου».

Στην έκθεση συμμετείχαν μέλη του εργαστηρίου της χρονιάς 2017 - 2018 με 51 έγχρωμες τυπωμένες φωτογραφίες, διαστάσεων 30Χ45 cm. Πρόκειται για τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου: Κερκύμη Δήμητρα, Νάντια Κουλιοπούλου, Ιωάννης Λεγάντης, Αγγελική Κυριτσάκα, Χρήστος Παύλου.

Τη διοργάνωση και την επιμέλεια της έκθεσης είχε ο υπεύθυνος του Φωτογραφικού εργαστηρίου, φωτογράφος Αποστόλης Ντόμαλης.

Τα σεμινάρια Φωτογραφίας για το τμήμα των αρχάριων ξεκίνησαν την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και οι εγγραφές συνεχίζονται. Στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Χορίαμβου τη φετινή χρονιά θα υπάρχει και το τμήμα των προχωρημένων. Τα τμήματα θα συναντιούνται κάθε Τρίτη (προχωρημένων) και Πέμπτη (αρχαρίων) στις 5:30 μ.μ. στον πολιτιστικό πολυχώρο του Χοριάμβου. Όποιος διαθέτει βασικές γνώσεις Φωτογραφίας και την αντίστοιχη κάμερα μπορεί να δηλώσει στον νέο κύκλο που απευθύνεται σε προχωρημένους.

Το φωτογραφικό εργαστήρι αποτελείται από θεωρία, αισθητική καθώς και επιπλέον πρακτική εξάσκηση με φωτογραφικές εξορμήσεις κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι συναντήσεις διοργανώνονται με βάση τις μαθησιακές ανάγκες της εποχής συνταιριάζοντας την ιστορία, τη θεωρία και την πρακτική της Φωτογραφίας. Φιλοδοξούν να δώσουν το έναυσμα για μια καλύτερη σχέση με την εικόνα και την τεχνική της λήψης. Συνδυάζουν εκείνες τις βασικές γνώσεις που θα απελευθερώσουν δημιουργικά και τον πιο αδαή και θα εμπνεύσουν τον νέο ερασιτέχνη για περαιτέρω εξέλιξη, ανακαλύπτοντας τις κρυφές δυνατότητες τους για μια σειρά από θέματα της καθημερινής ζωής πάνω στα προσωπικά του ενδιαφέροντα.

Την ευθύνη των κύκλων εκμάθησης του εργαστηρίου φωτογραφίας έχει ο φωτογράφος –φωτορεπόρτερ Αποστόλης Ντόμαλης.

Πληροφορίες Γαληνού 5 και Φαρμακίδου, τηλ. 2411101963 Χορίαμβος, εγγραφές στη γραμματεία του Χορίαμβου καθημερινά 6 μ.μ. - 10 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass