Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 16:30
Ο Θανάσης Ζέρβας θα διδάξει στο Θεατρικό Εργαστήρι του Θεσσαλικού Θεάτρου Ο Θανάσης Ζέρβας θα διδάξει στο Θεατρικό Εργαστήρι του Θεσσαλικού Θεάτρου

Το Θεσσαλικό Θέατρο ως ο κορυφαίος θεατρικός θεσμός της πόλης αναλαμβάνει με ευθύνη την ανάπτυξη της παιδαγωγικής διάστασης του θεάτρου και δημιουργεί ένα «Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων» που είναι ανοιχτό σε όλους.

Το «Θεατρικό Εργαστήρι» θα συμμετέχει ενεργά στη ζωή του «Θεσσαλικού Θεάτρου» και θα δοθεί ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν όλες τις πλευρές της θεατρικής τέχνης. Θα προσφερθούν ειδικά μαθήματα με τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες και ηθοποιούς των παραστάσεων του «Θεσσαλικού Θεάτρου».

Το «Θεατρικό Εργαστήρι» θα ξεκινήσει με μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού που θα ολοκληρωθούν μέσα στο πλαίσιο μιας θεατρικής παράστασης στο τέλος της θεατρικής περιόδου.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται δύο ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή 3 π.μ. – 6 μ.μ.) και θα γίνονται στον Μύλο του Παππά.

Υπεύθυνη Θεατρικού Εργαστηρίου: Θεοδώρα Μουκούλη. Θα διδάξουν συνεργάτες του «Θεσσαλικού Θεάτρου» όπως οι Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Θανάσης Ζέρβας, Όμηρος Πουλάκης και άλλοι αξιόλογοι συνεργάτες.

Πληροφορίες-Εγγραφές: Γραμματεία «Θεσσαλικού Θεάτρου»

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410621209, 2410624086.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass