«Εγώ κι εσύ, μαζί...»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 16:02

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Play Education» και το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Μήτσιου Center» ενώνονται για καλό σκοπό.

Μεθαύριο Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παππά, θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «Εγώ κι Εσύ, μαζί!... για καλό σκοπό».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί bazaar χειροποίητων αντικειμένων και τα έσοδα θα διατεθούν σε φορείς που προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά, ενώ θα συγκεντρωθούν και ρούχα και τρόφιμα.

Οι φορείς που θα ενισχυθούν είναι η Παιδική Στέγη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών.

Θα πραγματοποιηθεί σειρά ομιλιών από τους εκπροσώπους των δύο Κέντρων, από επίτιμους καλεσμένους και διακεκριμένους επαγγελματίες του επιστημονικού χώρου της πόλης.

Οι ομιλίες έχουν ως κύρια αναφορά την ανάπτυξη, τη σωματική και ψυχική υγεία, τη διατροφή, τη γυμναστική και μουσική παιδεία, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του παιδιού.

Παράλληλα με τις ομιλίες για την ενημέρωση των γονέων, θα διεξαχθούν εκδηλώσεις για τα παιδιά που περιλαμβάνουν έκθεση ζωγραφικής, δημιουργικές δραστηριότητες, χορό, τραγούδι, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστικές επιδείξεις και δημιουργία κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί το πνεύμα της αλληλοβοήθειας, η έννοια του «βοηθώ και στηρίζω» τον συνάνθρωπο, ευαισθητοποιώντας τους ενήλικες μέσα από τις ομιλίες και τους μικρούς φίλους μέσα από θεματικές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

Όλοι μαζί λοιπόν, συμμετέχουμε για καλό σκοπό!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass