InDonnatiοn «με φωνές ελληνικές» σήμερα στο ΔΩΛ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 15:00

Η InDONNAtiόn, το γυναικείο φωνητικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας φέρνει κοντά σημαντικές δυνάμεις τέχνης και πολιτισμού σε μια συναυλία - ταξίδι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού σήμερα Σάββατο 17 και αύριο Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ΔΩΛ σε ένα φόρο τιμής στις Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Συνοδοιπόροι στη μουσική αυτή βραδιά είναι χορευτές της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Λάρισας και καταξιωμένοι μουσικοί. Οι Χριστίνα Στραγαληνού, Δανάη Σακκά, Ζωή Ζυγοπούλου, Αθανασία Πλιάκα, Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου και Χριστιάνα Μουσάβερε σε χορογραφίες του Γκες Μίχοφ και της Ελένης Μάρκου δίνουν σάρκα και οστά σε αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες. Τιμητική εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο χορευτής Νίκος Σαλβάρας, απόφοιτος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η χορογραφημένη κίνηση της χορωδίας δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτή την εμφάνιση, με τη χορογράφο Ελένη Μάρκου να προσεγγίζει το ελληνικό ρεπερτόριο με ιδιαίτερη ευαισθησία, αλλά και πρωτοτυπία, δημιουργώντας ένα θεατρικό-χορευτικό δρώμενο υψηλών απαιτήσεων. Η ομάδα των μουσικών που πλαισιώνει τη χορωδία, αποτελείται από τους: Φωτεινή Αναστασιάδου στο ακορντεόν, Σπύρο Παππά στην ηλεκτρική κιθάρα, Βασίλη Λιάκο στο μπάσο και Γιάννη Μακρυγιάννη στα κρουστά. Στο πιάνο συνοδεύει η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη. Διεύθυνση Χορωδίας: Δημήτρης Κτιστάκης.
Εισιτήρια: 10 ευρώ κανονικό και 5 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass