Άναψαν τα φώτα, ξεκίνησε η γιορτή

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2018 22:26

Με την εγγονή του Μυρτώ να την κρατά αγκαλιά, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης μέτρησε αντίστροφα και άναψε χθες το βράδυ τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου δίνοντας το σύνθημα να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή. Χιλιάδες Λαρισαίοι βρέθηκαν στην Κεντρική πλατεία για την έναρξη των εκδηλώσεων και τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου.

«Η Λάρισα» είπε «φόρεσε τα γιορτινά της και ετοιμάστηκε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες γιορτές του χρόνου. Είναι μια Λάρισα στολισμένη, μια πόλη της χαράς, της ζωντάνιας, που χαίρεται το αστικό της περιβάλλον. Είναι η πόλη του δυναμισμού, που έχει τη δυνατότητα να διασκεδάζει με τη Μελίνα Ασλανίδου. Αυτή η Λάρισα ετοιμάστηκε για να υποδεχτεί όχι μόνο τους κατοίκους της αλλά και τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη για να χαρούν όλα όσα κάνει ο Δήμος αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες».

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών σταθερή τη ζωντάνια της πόλης. «Η Λάρισα για ακόμα μια χρονιά θα αποτελεί προορισμό μιας και έχει μπει στο καλεντάρι των ταξιδιωτικών γραφείων. Θα είναι περισσότερος από πέρυσι ο κόσμος, γιατί η περσινή διοργάνωση του “Πάρκου των Ευχών” μας έδωσε τη δυνατότητα φέτος να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη διοργάνωση» τόνισε και κάλεσε τους Λαρισαίους να χαρούν αυτές τις ημέρες των γιορτών, προσθέτοντας ότι «ας είμαστε όλοι μια γροθιά. Οι κοινωνίες περπατούν όλες μαζί, δεν αφήνουν κανέναν πίσω».

Με το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησε και επίσημα το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων. Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας που ξεκίνησε από τον Μύλο του Παππά, διέσχισε το κέντρο και κατέληξε στην πλατεία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Μετά τις ευχές από τον δήμαρχο της πόλης και το άναμμα των φώτων του δέντρου στη σκηνή ανέβηκε η Μελίνα Ασλανίδου. Στις αποσκευές της είχε το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass