«Ο Θεράπων και η στοιχειωμένη βίλα»

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2018 16:00

Το νέο βιβλίο της Λαρισαίας Σοφίας Νέμα «Ο Θεράπων και η στοιχειωμένη βίλα» παρουσιάστηκε χθες στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά.

Για το βιβλίο που διαδραματίζεται στον Πυργετό μίλησε στην «Ε» η συγγραφέας του που δήλωσε «”Ο Θεράπων και η στοιχειωμένη βίλα” είναι ένα νεανικό μυθιστόρημα. Πρόκειται για την επίσκεψη ενός παιδιού, του Θεράποντα, στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, εκεί με ξαδέρφια και φίλους επισκέπτονται ένα ”στοιχειωμένο” σπίτι. Ετσι αρχίζει μία περιπέτεια μεγάλη, ενώ στην πορεία ανακαλύπτουν ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα μέσα στο σπίτι. Η ουσία της ιστορίας εδράζεται στο να επανεστιάσουμε στις οικογενειακές σχέσεις, στη σχέση με τον παππού και τη γιαγιά, γιατί όλη ιστορία ξεκινάει από μια παρεξήγηση που έγινε ανάμεσα στην οικογένεια του Θεράποντα και τον παππού του για το όνομα, εξ ου και Θεράποντας. Όμως όταν ο Θεράπων επισκέπτεται το χωριό η σχέση του με τον παππού βαδίζει σε άλλο μονοπάτι και όλα βαίνουν καλώς…». Στην παρουσίαση τη συγγραφέα πλαισίωναν ο φιλόλογος Θεόδωρος Μάνδαλος, η ψυχολόγος Φωτεινή Αρσενοπούλου και η δικηγόρος, ειδική δικαστική και αναλυτική γραφολόγος Βασιλική Τζάγκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass