Βράβευση του Δήμου Φαρσάλων στα Best City Awards 2018

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2018 15:44
Ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρσάλων κ. Αναστάσιος Λιαπής παραλαμβάνει το βραβείο Ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρσάλων κ. Αναστάσιος Λιαπής παραλαμβάνει το βραβείο

Για τρίτη συνεχή χρονιά στον τομέα του Πολιτισμού και για δεύτερη φορά στον τομέα της Ενέργειας, ο Δήμος Φαρσάλων βραβεύθηκε στα Best City Awards 2018, στον θεσμό που επιβραβεύει την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Πόλεις και στο βάθρο των νικητών ανεβαίνουν οι καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας.

Στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε μεγάλη δεξίωση για την τελετή απονομής των Best City Awards 2018, βραβεία που διοργανώνει η Boussias Communications υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμος Φαρσάλων κέρδισε silver βραβείο για τα Διεθνή Αρχαιολογικά Προγράμματα που εκπονούνται υπό την αιγίδα του και silver βραβείο, επίσης, για το πρόγραμμα εγκατάστασης 62 μετρητικών διατάξεων ενέργειας στην Τ.Κ. Μεγάλου Ευυδρίου. Τα βραβεία παρέλαβε ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αναστάσιος Λιαπής.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος δήλωσε για το σημαντικό αυτό επίτευγμα του Δήμου: "Οι δράσεις του Δήμου συνεχίζονται με ένταση εργασίας και αμείωτο ρυθμό σε κάθε επίπεδο. Ιδιαίτερα, στους τομείς της ανάδειξης και προβολής του αρχαιολογικού πλούτου του τόπου μας, αλλά και εκείνο της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων και ενεργειακής αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου, με αναμενόμενο πλέον αποτέλεσμα τη διπλή και φέτος βράβευση του Δήμου μας στο πρόγραμμα Best City Awards 2018. Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα στις δύο ειδικές συνεργάτιδές μου, την αρχαιολόγο Βάσω Νούλα και την πολιτικό μηχανικό Ηλέκτρα Θελούρα, για την ακάματη ενασχόλησή τους και την προσφορά του επιστημονικού έργου τους για τον Δήμο και τους δημότες μας".

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass