ΑΠΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Βραδιές πολιτισμού στο θέατρο Αλώνι

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2015 8:00

 

 

Μουσική και θέατρο θα απολαμβάνουν το καλοκαίρι κάτοικοι και επισκέπτες του Αγίου Γεωργίου Νηλείας νομού Μαγνησίας, σε εκδηλώσεις που θα φιλοξενούνται στο θέατρο Αλώνι. Πιο αναλυτικά, το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

20 Ιουλίου-2 Αυγούστου : Σεμινάριο με την ηθοποιό, σκηνοθέτη και καθηγήτρια Λυδία Κονιόρδου και 34 ηθοποιούς που θα διαμείνουν στον Άγιο Γεώργιο για δεκαπέντε ημέρες. Θα εργαστούν πάνω στο αρχαίο δράμα με θέμα « Βάκχες» του Ευριπίδη. Το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 8 μ.μ θα ξεκινήσει η Ομιλία του διακεκριμένου θεατρολόγου Walter Puchner και θα ακολουθήσει ανοιχτή παρουσίαση και συζήτηση της εργασίας του σεμιναρίου με το κοινό. Είσοδος ελεύθερη.

* 6 και 7 Αυγούστου: 1o μουσικό διήμερο «Piano στο Αλώνι» σε συνεργασία με το τρίτο πρόγραμμα της ραδιοφωνίας της ΕΡΑ , με τους νέους διεθνώς βραβευμένους σολίστ, Δημήτρη Φαρμάκη, Στάθη Παπαδιαμαντόπουλο και Γιώργο Ρηγόπουλο. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

* 9 Αυγούστου: θεατρική παράσταση «Καταλόγια». Τελετουργική αναπαράσταση πέντε κλασσικών ελληνικών ποιημάτων με θέμα την θυσία σε σκηνοθεσία Θοδωρή Οικονομίδη. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

* 17 Αυγούστου: Συναυλία με τον διεθνούς φήμης Αρμενιοσύριο σολίστα στο ούτι Χάικ Γιαζιτζιάν.Μαζί του η Κατερίνα Παπαδοπούλου και τετραμελή ορχήστρα. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.. Τίτλος της συναυλίας «Ανατολής και Μεσογείου γωνία». Ο Haig Yazdjian, Αρμένιος συνθέτης με ιδιαίτερο προσωπικό ύφος, εξαιρετικής ευαισθησίας ερμηνευτής και δεξιοτέχνης ουτίστας συμπράττει με την φωνή της Κατερίνας Παπαδοπούλου τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Haig Yazdjian, αλλά και παραδοσιακές μουσικές της Ελλάδας, της Αρμενίας και της Σμύρνης. Συντελεστές :Κατερίνα Παπαδοπούλου φωνή, Τάσος Πούλιος στο κανονάκι και φωνή, Γιώργος Παππάς λαούτο και φωνή,Γιώργος Κοντογιάννης λαούτο και κρουστά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass