Οι φίλοι Συμφωνικής πάνε Αθήνα

Για να παρακολουθήσουν το «Master Class» με τη Μαρία Ναυπλιώτου

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 15:10
ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας προγραμματίζει μετάβαση στη Αθήνα, στις 26 και 27 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι φίλοι του στο θέατρο Χορν το «Master Class» του Τέρενς Μακ Νάλι.

Η Μαρία Ναυπλιώτου φοράει το βλέμμα της Μαρίας Κάλλας και με ιδιαίτερη αφοσίωση και προσήλωση παρουσιάζει τη σπουδαία Ελληνίδα που η φωνή της εξακολουθεί να σημαδεύει τις ζωές μας. Το έργο αυτό παίχτηκε με επιτυχία σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες. Για όσους το επιθυμούνε έχουνε δεσμευτεί εισιτήρια και για την όπερα του Βέρντι Σιμών Μποκκανέγκρα στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής .

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην έκθεση του Λεονάρντο Ντα Βίντσι στο Γκάζι, που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη έκθεση για τον Ντα Βίντσι που έχει περιοδεύσει ποτέ στον κόσμο. Η έκθεση αυτή ζωντανεύει την ιδιοφυΐα του Ντα Βίντσι ως εφευρέτη, καλλιτέχνη, επιστήμονα, ανατόμο, μηχανικό, αρχιτέκτονα, γλύπτη και φιλόσοφο.

 Οσοι επιθυμούνε να συμμετάσχουν στο ταξίδι στην Αθήνα πρέπει να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους προκειμένου να αγοραστούν τα εισιτήρια τόσο της Οπερας όσο και του Θεάτρου στο οποίο ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος, καθότι η παράσταση αυτή έχει μεγάλη ζήτηση και τα εισιτήρια πρέπει να πληρωθούνε άμεσα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410 233 998 , 6977 046 516, 6972 230 199.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass