Ο χρόνος αλλάζει με Πέννυ Μπαλτατζή και Bailemos

ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2019

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 16:02

Σε εορταστικό κλίμα η Λάρισα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2018 και να υποδεχθεί το 2019.

O Δήμος Λαρισαίων, για την αλλαγή του χρόνου καλεί τους Λαρισαίους και τους επισκέπτες για τρίτη χρονιά φέτος, στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, στο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί, με την Πέννυ Μπαλτατζή και τους τρομερούς Bailemos, μια μπάντα που απογειώνει το κέφι και τη διάθεση.

Τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το βράδυ, με ζεστό κρασί, θα ανάψουν φαναράκια για να φωτιστεί ο ουρανός, πριν γίνει η νύχτα – μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα πέσουν στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά τις ευχές του δημάρχου και το κόψιμο της βασιλόπιττας.

Bailemos σημαίνει «ας χορέψουμε»! Με το 8μελές μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει η γιορτή. Η μουσική τους συνδυάζει στοιχεία από πολλά είδη, με κεντρικό πυρήνα τη reggae και τη ska. Επί σκηνής, φωνές και πνευστά συνδυάζονται με τρελούς ρυθμούς εκπέμποντας μια ενέργεια που διαχέεται και μετατρέπεται σε χορό. Ο στίχος τους κοινωνικός , σατιρικός, διακατέχεται από αντιπολεμικά και αντιρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Το πρόγραμμα θα κλείσει η υπέροχη Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι που κάνει το κοινό να ερωτευτεί ξανά από την αρχή το swing και την vintage αισθητική.

Η Πέννυ Μπαλτατζή ταξιδεύει το κοινό στον ευφάνταστο κόσμο της, με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά από το νέο της άλμπουμ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα παλαιότερα δικά της και πολύ αγαπημένα (Εξωτικό Χαρμάνι, Καλάθι, Δεκάρα, Γυφτάκι) και συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία (Dedication του Μ. Χατζιδάκι, Ξύπνα Αγάπη Μου του Μ. Πλέσσα, Let the Sunshine In κ.α.), – όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία επί σκηνής της νέας της μπάντας και σε ενορχηστρώσεις κεφάτες και «καθαρές».

«Έχουμε τη συνταγή… για μια αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Φρούριο, μαζί!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass