Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ο γύρος του κόσμου σε 24 ώρες»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΡΙΒΑ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2019 16:05

Αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και ώρα 7.30 μ.μ. θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας του Λαρισαίου εικαστικού Ιωάννη Γρίβα που φέρει τον τίτλο «Ο γύρος του κόσμου σε 24 ώρες».

Ο Ιωάννης Γρίβας παρουσιάζει μία σειρά φωτογραφιών-εικόνων καθώς και στιγμές αποτυπωμένες με φωτογραφικό αλλά ταυτόχρονα και ζωγραφικό τρόπο.
Στην Αβάνα ένας άνδρας χαζεύει τους περαστικούς, στον Καναδά μια γυναικεία φιγούρα στέκεται στην άκρη του ωκεανού, σε μια παραλία στη Ν. Ζηλανδία σκοτεινιάζει…
Αμέτρητες ταυτόχρονες στιγμές στα διαφορετικά μήκη και πλάτη της γης... Ο ίδιος γράφει για τη θεματική αυτής της δουλειάς: «Αγαπώ τα ταξίδια. Είναι, για εμένα, ίσως ο μόνος τρόπος για να απεγκλωβιστεί κανείς από τον προσωπικό του μικρόκοσμο και να μπορέσει - πραγματικά- να δει τι υπάρχει γύρω του, τι βρίσκεται πέρα από τις οικείες εικόνες της καθημερινότητας. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 11 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου 2019. Ώρες λειτουργίας: καθημερινές 9.30-1 μ.μ. και 6 μ.μ.-8.30 μ.μ.