Συναυλία του Σωκ. Σινόπουλου αύριο στο ΔΩΛ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟΤΡΟΠΟ»

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2019 16:02

Αύριο Κυριακή και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ο αρχέγονος ήχος της λύρας, συναντά την τζαζ, τη σύγχρονη, αλλά και την παραδοσιακή μουσική, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μουσικότροπο.

Ο Σωκράτης Σινόπουλος με το κουαρτέτο του, θα συμπράξει με τον Γιώργο Δεληγιάννη, υπεύθυνο της σχολής παραδοσιακής μουσικής και καθηγητή αερόφωνων παραδοσιακών οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Προπώληση: Σήμερα Σάββατο 11.00-14.00. Αύριο το ταμείο θα εξυπηρετεί από τις 7 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ, 6 ευρώ (Φοιτητές, ΑμεΑ, 65+)

Ταμείο: 12 ευρώ, 8 ευρώ (Φοιτητές, ΑμεΑ, 65+).

*Το φεστιβάλ Μουσικότροπο ανοίγει νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση των παιδαγωγών και των καλλιτεχνών. Υπάρχουν εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα τα οποία απασχολούν και ζητούν λύση στη διδασκαλία και στην εκτέλεση ενός μουσικού οργάνου, συμπεριλαμβανομένου και του τραγουδιού. Ο Χρήστος Νούλης, ο άνθρωπος που εισήγαγε την Ορθοσωμική στην Ελλάδα το 2003, θα βρίσκεται στο Μουσικότροπο σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και κατά τις ώρες 10.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. και 4 μ.μ.- 7 μ.μ.

Το εργαστήριο που θα παρουσιάσει στην αίθουσα «Ήβη Βοζαλή» του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, δίνει την ευκαιρία σε μουσικούς, μαθητές, καθηγητές και ερμηνευτές όλων των οργάνων και τραγουδιστών, να πληροφορηθούν, να γνωρίσουν και να μελετήσουν τις θεμελιώδεις αρχές που συμβάλλουν σε μία αβίαστη, εύκολη και ελεύθερη μουσική πράξη. Ο Χρήστος Νούλης είναι ο σημαντικότερος εκπρόσωπος εκπαιδευτικός της τεχνικής “Αλεξάντερ” της χώρας μας, ενώ η βασική του προσέγγιση στη διδασκαλία αυτής της Τεχνικής είναι αποτέλεσμα της τετραετούς σπουδής με τον Δόκτορα Don Weed στη μέθοδο ITM (Interactive Teaching Method). Έχει διδάξει σε σεμιναριακά εργαστήρια στα σημαντικότερα μουσικά κέντρα του κόσμου.

Τιμή παρακολούθησης: 30 ευρώ και 20 ευρώ (φοιτητές, μαθητές, ΑμεΑ). Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass