Ο Αποστόλης Τότσικας στη Θεατρική Ομάδα του ΕΠΑΛ Τυρνάβου

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2019 16:18

Κάθε Σάββατο η Θεατρική Ομάδα του ΕΠΑΛ Τυρνάβου δίνει ραντεβού στο φιλόξενο χώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου, για τις πρόβες της και τα μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού, από το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου.

Το θεατρικό έργο που θα ανεβάσει φέτος είναι ο Άμλετ ο Γ’. Το σενάριο είναι μία διασκευή της τρελής κωμωδίας του Σαμ Μπόμπρικ, Άμλετ ο Β’ και ουσιαστικά αποτελεί μία μεταφορά της πλοκής, σε σχολικό περιβάλλον. Η κεντρική ιδέα του σεναρίου βασίζεται στην άποψη ότι το σχολείο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, περισσότερο δημοκρατικού και ειρηνικού, που θα διασφαλίζει πλήρως τα ατομικά δικαιώματα όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών, σε κάθε γωνία του πλανήτη μας.

Το περασμένο Σάββατο, η Θεατρική Ομάδα υποδέχτηκε τον γνωστό ηθοποιό τον Αποστόλη Τότσικα. Η χημεία ήταν εκπληκτική, ένας προσιτός, απλός, επικοινωνιακός και διαχυτικός Αποστόλης, αφιέρωσε τρεις ώρες από τον πολύτιμο χρόνο του για να μιλήσει με τους μαθητές, να φωτογραφηθεί μαζί τους, να παραχωρήσει συνέντευξη στην ομάδα επικοινωνίας και προώθησης του σχολείου και να παρακολουθήσει τις πρόβες της ομάδας του σχολείου.

Η συνέντευξη του Τότσικα, που είναι ένας ποταμός προσωπικών και επαγγελματικών εμπειριών και συναισθημάτων, τις οποίες μοιράστηκε απλόχερα με τους μαθητές, θα δημοσιευτεί στο blog της Θεατρικής Ομάδας από την ομάδα επικοινωνίας και προώθησης. Φέτος οι δράσεις της Θεατρικής Ομάδας εντάσσονται στο Σχέδιο Δράσης για τα ΕΠΑΛ το οποίο είναι μέρος του ευρύτερου προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας: «Μια νέα αρχή για τα ΕΠΑΛ».

Σήμερα Δευτέρα, η ομάδα θα επισκεφτεί τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ Λάρισας, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, όπου μαθητές θα μιλήσουν. Αργότερα, η ομάδα θα βρεθεί στο Θεσσαλικό Θέατρο Λάρισας, όπου θα κάνει πρόβα μαζί με τη διευθύντρια του Θεάτρου, κα Κυριακή Σπανού. Από τις πρόβες θα πάρει πλάνα και η τηλεόραση της ΕΡΤ3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass