Τα Φάρσαλα τιμούν την 25η Μαρτίου 1821

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2019 5:37

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με λαμπρότητα και επισημότητα θα εορταστεί στα Φάρσαλα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός στο Κέντρο της πόλης, από την 8η πρωινή ώρα της 22ης Μαρτίου, μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2019. Επίσης θα γίνει φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2019.


Σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στις 9 π.μ. θα γίνουν ομιλίες, εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στην πλατεία Δημαρχείου από μαθητές των σχολείων, τους οδηγούς και τους προσκόπους, παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 στις 8 π.μ. θα γίνει έπαρση της σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης με τιμητικό απόσπασμα της 61 Μ.Ε. Στις 10.15 π.μ. θα γίνει η προσέλευση των επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί δοξολογία, παρουσία των τοπικών αρχών. Στις 11 π.μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στην πλατεία Δημαρχείου, θα γίνει εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων Απεριάδου Ειρήνη και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τις αρχές και τους φορείς της πόλης. Στις 12 μ. θα γίνει παρέλαση στην οδό Λαρίσης των μαθητών των σχολείων, των οδηγών και των προσκόπων με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής των Φαρσάλων. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στις 6 μ.μ. με την υποστολή της σημαίας, με φροντίδα της 61 Μ.Ε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass