Διήμερο φεστιβάλ θεάτρου και κινηματογράφου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 15:38

Διήμερο Φεστιβάλ με τίτλο «Μέρες θεάτρου και κινηματογράφου» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.

Το Φεστιβάλ, αφιερωμένο στο θέατρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Κέντρου Αποκατάστασης ANIMUS (8ο χιλιόμετρο Λαρίσης-Τρικάλων) και περιλαμβάνει εκδηλώσεις, συζητήσεις, αφιερώματα και παραστάσεις, που θα δώσουν την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου, να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της μουσικής.

Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων που ξεκινούν την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 7 μ.μ. έχει ως ακολούθως:

1η μέρα: Ημέρες Κινηματογράφου:

Βράβευση για την προσφορά του στον κινηματογράφο του μεγάλου μας ηθοποιού Λάκη Κομνηνού, ο οποίος και θα μιλήσει με θέμα «Ελληνικός κινηματογράφος και ντοκιμαντέρ». Ακολουθεί αφιέρωμα για τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη παγκόσμιας ακτινοβολίας που έφυγε πρόωρα, τον Βασίλη Πολυδούρη. Θα μιλήσει γι’ αυτόν ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας, Ιωάννης Νταβέλης, ιατρός γαστρεντερολόγος. Αφιέρωμα στον… Λαρισαίο Τζων Κασσαβέτη. Ομιλητής ο ηθοποιός Βαγγέλης Κολώνας.

Στη συνέχεια θα τιμηθεί ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Καρατόλιας.

Τη δεύτερη ημέρα, Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Στρογγυλό Τραπέζι – συζήτηση με θέμα «Μέρες Θεάτρου». Θα μιλήσουν η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Κυριακή Σπανού, ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας Ανδρέας Στάικος, η ηθοποιός Κερασία Σαμαρά και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας.

Θα προλογίσει ο Λαρισαίος ηθοποιός Βαγγέλης Κολώνας.

Το φεστιβάλ θα κλείσει με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Άδεια Ποδηλάτου». Θα βραβευθούν για την προσφορά τους στο θέατρο, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας και ο θεατρικός συγγραφέας Ανδρέας Στάικος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για τις δύο ημέρες, αλλά θα πρέπει να δηλωθούν έγκαιρα θέσεις (μέχρι και την Τρίτη 16 Απριλίου), καθώς είναι περιορισμένες. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6945-265876 κ. Τσαγαλά και 6977-481778 κ. Μπισίλκα, κατά τις ώρες από 10 π.μ με 2 μ.μ. και 6 μ.μ. με 9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass