Θερμό χειροκρότημα για τον «Θεόκλητο Φαρμακίδη»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ»

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:41

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η παράσταση του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» «Άγιε μου Γιώργη αφέντη μου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας που τη συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ. Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι:

«Ο Μ.Λ.Σ. Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησε τη θεματική του παράσταση: «Άγιε μου Γιώργη αφέντη μου» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας και γοήτευσε τους θεατές με την πανδαισία χρωμάτων των παραδοσιακών φορεσιών και την εναλλαγή χορών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στις χορεύτριες και τους χορευτές του συλλόγου μας για την άψογη εμφάνισή τους και στο χοροδιδάσκαλο κ. Δημήτρη Χατζή για την άρτια οργάνωση και επιμέλεια της παράστασης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τις φίλες και τους φίλους που γέμισαν ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο και συγκίνησαν με την παρουσία τους, τους μουσικούς Κώστα Κωστούλη, Κώστα Δεδούση, Μάριο Σαρακατσάνο, Θάνο Ρούμπο, Βασίλη Σαραντινό, τον ερμηνευτή κ. Χρυσόστομο Μητροπάνο και την Εύα Τσιρώνη που πλαισίωσαν με μοναδικό τρόπο την παράσταση. Επίσης τη Γεωργία Ράπτη, τον Βασίλη Μουρμούρα και τον Στάθη Κατσίδη για τα θεατρικά δρώμενα, καθώς και τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» και τον χοροδιδάσκαλό τους κ. Δημήτρη Σαμουρέλη που συμμετείχε στην παράσταση με τραγούδια και χορούς της σαρακατσάνικης παράδοσης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου αιδεσιμότατος πατέρας Αριστείδης Οικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πινακάς Βασίλης, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Καλέτσιος και κ. Ρετζιάς, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας κ. Πιλάτου Βασιλική, ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αγγλοπούλου Όλγα, κ. Ανυφαντή Ζωή, κ. Ζαχαριάς Γιάννης, οι τοπικοί σύμβουλοι, κ. Μιχαλούλη Σίλια και Παναγούλης Κώστας, ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Κιλελέρ κ. Μούσιος Αθανάσιος, η κ. Λιακούλη Ευαγγελία και η κ. Γαλλιού Μαρία» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass