Εντυπωσιακό το Outer Walls Festival

Λαρισαίοι απόλαυσαν ένα διαφορετικό διήμερο στον Μύλο του Παππά

Δημοσίευση: 22 Απρ 2019 16:12

Ένα διήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, φαντασία, ήχους, αρώματα και ιδέες ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε καθώς για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε το Outer Walls Festival 2019, Music, Creativity and Culture, ένα φεστιβάλ-θεσμός.

Κατά τη διάρκειά του, στον Μύλο του Παππά πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις σχετικές με τον πολιτισμό, τη γαστρονομία με στόχο την εξοικείωση παιδιών και εφήβων με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, την ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και της φαντασίας με τη συμμετοχή τους σε προγράμματα και παιχνίδια, τη δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με την πολιτισμική ποικιλομορφία στην τέχνη. Πέρα όμως από τις δράσεις για παιδιά και εφήβους διάφοροι καλλιτέχνες δημιούργησαν από το μηδέν.

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια διαφόρων ειδών yoga σε συνδυασμό με τη δυναμική της μουσικής δημιουργώντας έτσι μία αλληλένδετη ατμόσφαιρα.

Γενικότερα ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει δρώμενα τα οποία σχετίζονται με τις νέες παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις στις τέχνες, στη δημιουργικότητα και στις σύγχρονες μεθόδους εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Η αυλή του Μύλου κατακλύστηκε με δράσεις διαφορετικών θεματικών συμπεριλαμβάνοντας installations δημόσιου χώρου χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά και εικαστικές τέχνες με καλλιτέχνες οι οποίοι χρησιμοποίησαν διαφορετικές τεχνικές πρεσβεύοντας το προσωπικό τους στιλ.

Σε ομιλίες που έγιναν χθες οι ομιλητές ανέπτυξαν θέματα γύρω από τις υψηλής ποιότητας ποικιλίες του καφέ, ενώ άλλοι αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό ήχου στις διαφημίσεις, στην κινηματογράφηση και στα cartoon animation. Ενδιαφέρον είχε και η ενημέρωση γύρω από το γραμμικό ψηφιακό design και πώς συνδέεται με τη σύγχρονη αισθητική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass