Λαρισαίος ο καλύτερος νέος κομίστας

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΙΞ ΤΟΥ «1800 1. ΠΑΤΕΡΑΣ»

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 15:47

Με μια μεγάλη διάκριση επέστρεψε από το Φεστιβάλ Κόμικ Athens comicdom, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας, ο Λαρισαίος κομίστας Θανάσης Καραμπάλιος, κατακτώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου νέου καλλιτέχνη. Ηταν η πρώτη συμμετοχή του Θανάση Καραμπάλιου στο Athens comicdom, ενώ συμμετείχε με τη δουλειά του «1800 1. Πατέρας» (εκδόσεις jemma press), ενώ ήταν υποψήφιος σε τέσσερις συνολικά κατηγορίες: Καλύτερου νέου καλλιτέχνη, κόμικ, σεναρίου και εξωφύλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόμικ «1800 1. Πατέρας» είναι η πρώτη δουλειά του Λαρισαίου κομίστα, με το δεύτερο τεύχος της σειράς «1800» το «2. Ελένη» να κυκλοφορεί πριν λίγες μέρες. Ο Θανάσης Καραμπάλιος μίλησε στην «Ε» για την επιτυχία του αυτή και δήλωσε σχετικά «Το Athens comicdom είναι εδώ και δεκατέσσερα χρόνια το μεγαλύτερο φεστιβάλ κόμικ της Ελλάδος. Ήταν η πρώτη χρονιά που συμμετείχα στο φεστιβάλ καθώς το 2018 εκδόθηκε η πρώτη μου δουλειά το 1800 1. Πατέρας, από τις εκδόσεις jemma press, για την οποία ήμουν υποψήφιος σε τέσσερις κατηγορίες: καλύτερος νέος καλλιτέχνης, κόμικ, σενάριο και εξώφυλλο και τελικά πήρα το βραβείο του καλύτερου νέου καλλιτέχνη. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Το να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που παρακολουθούσα και θαύμαζα και με την πρώτη μου δουλειά να γίνομαι μέρος αυτής της κοινότητας αποτελεί για μένα πραγματοποίηση ενός ονείρου.
Το βραβείο το αφιερώνω στην κόρη μου, που γεννήθηκε την εβδομάδα που εκδόθηκε το κόμικ μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass