Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου στη... Λάρισα

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ 4ο BAR ENGAGE

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 15:18

Για τέταρτη χρονιά η Λάρισα διοργανώνει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του cocktail και του καλού ποτού στην Ελλάδα. Το Bar Engage 2019 θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 29 Απριλίου έως το Σάββατο 4 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, με ακόμη πιο διευρυμένους ορίζοντες, ξεπερνώντας τα ευρωπαϊκά σύνορα. Φέτος, στο Bar Engage θα συμμετάσχουν μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες - παγκοσμίως - προσωπικότητες του bartending, εκπροσωπώντας 10 από τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου (World’s 50 Best Bars).

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, που για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Λάρισα, επιφυλάσσουν τόσο στους συμμετέχοντες επαγγελματίες όσο και στο κοινό μια εμπειρία μοναδική για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, το Bar Engage 2019, προσκαλεί bartenders, influencers και opinion leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες με συναδέλφους τους αλλά και με το κοινό, μέσα από Pop Up bars, και special events.
Στην τέταρτη χρονιά του, το Bar Engage 2019 εδραιώνεται ως θεσμός, επεκτείνεται πατώντας γερά στο αρχικό του όραμα. Με άξονα πάντα τη φιλοξενία, την εξωστρέφεια, τη δημιουργία δεσμών και την ανταλλαγή απόψεων, το Bar Engage συνεχίζει να πρωτοπορεί συνδέοντας τις διεθνείς τάσεις του bartending με τον τοπικό γαστρονομικό, ιστορικό και τουριστικό πλούτο.
Η φετινή διοργάνωση βασίζεται σε 5 άξονες. «5 ημέρες - 5 εμπειρίες: Οι άνθρωποι - Η γεύση - Ο τόπος - Η ιστορία - Η φιλοξενία», ενώ θα φιλοξενηθούν bartenders από Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Λίβανο, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Τουρκία, Πορτογαλία και Ρωσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass