Τα 100 Τσιγγάνικα Βιολιά στη Λάρισα!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 16:00

Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις, η μία εξ αυτών θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Λάρισας, με τη συναυλία να ξεκινάει στις 9.30 μ.μ. 100 δεξιοτέχνες μουσικοί -54 βιολιά, 10 βιόλες, 10 τσέλα, 10 κοντραμπάσα, 10 κλαρινέτα, 6 κύμβαλα- που αγαπήθηκαν από το παγκόσμιο κοινό θα μας παρασύρουν με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την πηγαία ενέργειά τους, ως θεματοφύλακες της παράδοσης με τρόπο αδιαμφισβήτητο και ασύγκριτο σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τη Λάρισα θα επισκεφθούν και την Αθήνα που φαίνεται να αποτελεί αγαπημένο προορισμό πια για τη μοναδική αυτή ορχήστρα.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από τους Liszt, Bartok, Kodaly, Hubay, Erkel, Brahms, Tchaikovsky, Sarasate, Strauss, σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή ουγγρική και τσιγγάνικη μουσική. Η ομάδα των μουσικών που μας επισκέπτεται αποτελείται από τους καλύτερους μουσικούς της Ουγγαρίας. Η πολυπληθής ορχήστρα έχει αποθεωθεί από όλο τον μουσικό κόσμο τα τελευταία χρόνια καθώς έχει παίξει σε Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Μονακό, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία.

Κάθε τους εμφάνιση επηρεάζει το κοινό με τρόπο μοναδικό και φημίζονται για τα ευφάνταστα πολύχρωμα κοστούμια τους, τις παραδοσιακές ουγγρικές στολές και τα επίσημα ενδύματα τους. Η ορχήστρα αναμειγνύει την παραδοσιακή τσιγγάνικη μουσική της Ουγγαρίας με αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου συναρπάζοντας τα πλήθη με τη δεξιοτεχνία τους, την ευφάνταστη διάθεση τους και την αλάνθαστη διαίσθηση δημιουργώντας μαγικές στιγμές ανάτασης και συγκίνησης.

Για τα πρώτα 300 εισιτήρια υπάρχει έκπτωση 5 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr, tickets.public.gr Τηλεφωνικά στο 210 7 234567

Στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass