Στην πόλη του ομηρικού Αχιλλέα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Συναυλία στα Φάρσαλα στις 14 Ιουνίου

Δημοσίευση: 30 Απρ 2019 16:49

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης των Φαρσάλων, την ιστορική πόλη του μυθικού Αχιλλέα θα επισκεφτεί φέτος η περίφημη και πολυβραβευμένη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου, σε συνεργασία με το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», προκειμένου να πραγματοποιήσει μια μεγαλειώδη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης.


Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και η περίφημη αυτή φιλαρμονική ορχήστρα-μπάντα, που δίκαια θεωρείται η καλύτερη στη γηραιά ήπειρο, εκτιμώντας το εξαιρετικό έργο που συντελείται στην περιοχή στον τομέα του πολιτισμού και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα επισκεφτεί τα Φάρσαλα, με όλα τα στελέχη της, σε πλήρη σύνθεση και με εξαιρετικούς σολίστ-ερμηνευτές, για καλό σκοπό, αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμφανίσεις της περίφημης αυτής μπάντας, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι σπάνιες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass