«Εσύ κι ο γρύλος σου»

Με τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο - Η πρεμιέρα μεθαύριο Πέμπτη

Δημοσίευση: 30 Απρ 2019 15:50

Το μονόπρακτο έργο του Ανδρέα Ανδρεόπουλου και της Ιφιγένειας Κολλάρου με τίτλο «Εσύ κι ο γρύλος σου» θα ανεβάσει το Θέατρο Τεχνών από μεθαύριο Πέμπτη 2 Μαΐου και για δέκα παραστάσεις. Πρόκειται για ένα θεατρικό μονόπρακτο έργο, σε κείμενα της (ψυχοθεραπεύτριας) J.K.Norem, του A. Σοπενχάουερ και του Φ.Ντοστογιέφσκι, με την τελική σύνθεση των κειμένων να κάνουν ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος και η Ιφιγένεια Κολλάρου.


Το έργο αναφέρεται στην Ιστορία ενός ανθρώπου, που μεγάλωσε στον απόηχο της «Δικτατορίας των Συνταγματαρχών», με αποτέλεσμα την φοβική του πλέον συμπεριφορά και τη συνεχή αναβλητικότητα στη μετέπειτα ζωή του. Μια συνεχής διαδρομή από την απόλυτη απαισιοδοξία στην απόλυτη αισιοδοξία και αντιστρόφως… με πολύ χιούμορ και αρκετά έντονο λόγο.
Οι παραστάσεις θα δοθούν την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 9 μ.μ. (Πρεμιέρα), Παρασκευή 3 Μαΐου 9.15 μ.μ., Σάββατο 4 Μαΐου 9 μ.μ., Κυριακή 5 Μαΐου 7.30 μ.μ., Τετάρτη 8 Μαΐου 9 μ.μ., Πέμπτη 9 Μαΐου 9 μ.μ., Τρίτη 14 Μαΐου 9 μ.μ., Τετάρτη 15 Μαΐου 9 μ.μ., Παρασκευή 17 Μαΐου 9.15 μ.μ., Σάββατο 18 Μαΐου 9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass