Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Η Μπιζού είναι αλλού»

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2019 16:04

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσιάζει δύο θεατρικές παραστάσεις.

Η πρώτη παράσταση είναι η εξωφρενική κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς «Η Μπιζού είναι αλλού» , και θα παρουσιαστεί αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 και ώρα 9.15 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

«Δύο μεγαλοαστικά ζευγάρια, οι άντρες αναγνωρισμένοι ιατροί, ένα επιστημονικό συνέδριο που μετατράπηκε σε μία ξέφρενη νύχτα στα κακόφημα νυχτερινά μαγαζιά της εξίσου κακόφημης οδού Μερλίν, οι γυναίκες που μέσα στον γενικό πανικό αρχίζουν να μιλάνε ανάποδα , μία υπηρέτρια που προσπαθεί να τις ξορκίσει, ένα σκυλάκι που χάθηκε και ο αστυνομικός που το ψάχνει, ένας φόνος στην κακόφημη οδό Μερλίν και ο αστυνομικός διευθυντής που αναζητά τους ενόχους, ένα ματωμένο μαντίλι και ένα σετ γυναικείων εσωρούχων που βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος».

Αυτά συνθέτουν την εξωφρενική κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς, κατά τα πρότυπα του γαλλικού μπουλβάρ σε μία ανανεωτική όμως ματιά.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και διασκευή Άκυ Μητσούλη , επιμέλεια σκηνικών Έλενας Κυράτσα, μουσική επιμέλεια και βοηθό σκηνοθέτη Πατρούλα Χριστοδούλου.

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν αλφαβητικά οι: Έλενα Κυράτσα , Χαρούλα Κουτζαηλία, Γιώργος Μπόζαρλης, Γεωργία Ράπτη, Ξένια Τσιγάρα, Γιάννης Χαρισμαΐδης και Σωτήρης Χατζίκος.

Σχετικά Άρθρα