Ο «Θετταλός» γιόρτασε τα σαράντα χρόνια του

ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «IMPERIAL»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2019 15:08

Σαράντα έτη λειτουργίας και προσφοράς στα δρώμενα της συνοικίας και της πόλης ευρύτερα γιόρτασε χθες το βράδυ ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ «Ο Θετταλός». Στο ξενοδοχείο «Imperial» και στην αίθουσα «Όλυμπος ΙΙ» σε μια λαμπρή εκδήλωση-δεξίωση, οι παρευρεθέντες έκαναν ένα ταξίδι από τη «γέννηση» του Συλλόγου το 1979 στις τέσσερις δεκαετίες πλούσιας δράσης για να καταλήξουν στο σήμερα.

Η ιστορική αναδρομή έγινε μέσα από εικόνες και βίντεο που είχαν επιμεληθεί με εξαιρετικό τρόπο οι ιθύνοντες του Συλλόγου. Στη συνέχεια επιδόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και έπαινοι σε όλους τους προέδρους και τα μέλη των προηγούμενων Δ.Σ. του συλλόγου, για να ακολουθήσει ζωντανή παρουσίαση φορεσιών και κοσμημάτων από την ιματιοθήκη του συλλόγου, που θύμισαν στους μεγαλύτερους εικόνες της πρόσφατης ιστορίας, ενώ οι νεότεροι αντίκρισαν μία άγνωστη γι’ αυτούς ψηφίδα του λαϊκού μας πολιτισμού που εν πολλοίς αποδεικνύει την καλαισθησία, τις χειροτεχνικές ικανότητες του λαού μας, τη φαντασία και την αγάπη του για το ωραίο μέσα στο χρηστικό και το χρήσιμο.
Η εκδήλωση έκλεισε με το μουσικό σχήμα Smyrna orchestra (ορχήστρα Smyrna), συνοδευόμενο χορευτικά από μέλη των συλλόγων Γλαύκης, Πυργετού , Συκουρίου, Φιλιππούπολης και Χάλκης με μελωδίες από όλη την Ελλάδα. Οι διοργανωτές δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους εθελοντές καθώς και όλους όσοι στηρίζουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Την εκδήλωση παρουσίαζε ο συντάκτης της «Ε» κ. Σωτήρης Κέλλας και η Ελενα Οικονόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass