Η «Θράκα» στην Eκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 15:48

Οι εκδόσεις και το περιοδικό «Θράκα» με έδρα τη Λάρισα, για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης από 9 έως 12 Μαΐου (Περίπτερο 13 - Σταντ 102). Στο πλαίσιο της έκθεσης, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, θα παρουσιάσουν το ευρωπαϊκό λογοτεχνικό πρόγραμμα κυκλικών διαμονών «Το καταφύγιο του Οδυσσέα» και σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού θα οργανώσουν διάφορες συζητήσεις και ποιητικά αναλόγια με αξιόλογους λογοτέχνες από την Ελλάδα αλλά και καλεσμένους της «Θράκας» από το εξωτερικό, καθώς και μια εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών. Επίσης, ο ποιητής και εκδότης της «Θράκας» Θάνος Γώγος, σε μια εκδήλωση με διοργανωτές το Υπουργείο Πολιτισμού της Κροατίας και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, θα συνομιλήσει με σημαντικούς Κροάτες λογοτέχνες της νεότερης γενιάς.
Τέλος, ανάμεσα στους λογοτέχνες της «Θράκας» που θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης βρίσκονται και τρεις Λαρισαίοι συγγραφείς: ο Βάιος Κουτριντζές με το βιβλίο του “Ο τελευταίος Αριθμός”, ο Πέτρος Σκυθιώτης με το βιβλίο του “Οι ακαδημαϊκές σημειώσεις του Ίαν Μάρκεζιτς” και ο Θάνος Γώγος που θα συζητήσει με τον ποιητή Κυριάκο Συφιλτζόγλου για το βιβλίο του “Γλασκώβη”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass