Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Μουσείο Κατσίγρα γιορτάζει την Τέχνη…

ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 16:00

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων και διοργανώνει μια δια-καλλιτεχνική βραδιά-γιορτή της τέχνης την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 9 μ.μ., με προσκεκλημένη την ομάδα OFF ART.

Η ομάδα θα συνδέσει καλλιτέχνες και τέχνες υπογράφοντας το defrag και ακροβατώντας ανάμεσα στην κληρονομιά και τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα θα ντυθεί με ήχους από την ευρύτερη ηλεκτρονική ambient και avant garde μουσική παράδοση στο αίθριο του ισογείου, ενώ μέσα στην πολύ πρόσφατα επανασχεδιασμένη μόνιμη έκθεση της Συλλογής Κατσίγρα, performers θα μεταφράσουν σε δράση μιας συνεχόμενης ώρας, τη μαγεία που αποπνέει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόλογες συλλογές τέχνης της Ελλάδας.

Projection mapping: Αντώνης Μόρας, Λευτέρης Μπατζανούλης, γραφιστικά: Γιάννης Μαρκάτος, κοστούμια: OFF ART/ Fab Jonkers, Θεσσαλικό Θέατρο, χορεύουν στη μόνιμη συλλογή: Μαρία Κυρμά, Λαμπρινή Πολύζου, Βάσω Σουλτούκη, μουσική επιμέλεια: dj Le comte, σκηνοθεσία- χορογραφία: Ρούλα Καραφέρη.