«Η μικρή γοργόνα»

Αύριο στο Δημοτικό Ωδείο

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 16:06

«Η μικρή γοργόνα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας αύριο Τρίτη 14 Μαΐου στις 7:15 μ.μ., από το Καλλιτεχνικό σωματείο Art Gate σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας.

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση και μια όμορφη ιστορία αγάπης για όλες τις ηλικίες.

Η μικρή γοργόνα επιθυμεί να γνωρίσει τον πρίγκιπα ‘Ερικ στον κόσμο των ανθρώπων. Διαπραγματεύεται με την κακιά θαλάσσια μάγισσα, την Ούρσουλα, για να αλλάξει την ουρά της με πόδια.

Αλλά η συμφωνία δεν είναι αυτό που φαίνεται και η Άριελ χρειάζεται τη βοήθεια των πολύχρωμων φίλων της, του Φούσκα (το ψάρι), του γλάρου και του Σεμπάστιαν του καβουριού, για να αποκαταστήσει την τάξη κάτω από τη θάλασσα.

Παίζουν:

Άριελ: Ελευθερία Σαμαρά, Έρικ: Μιχάλης Τριανταφύλλου, Φούσκας: Γιώργος Πατσαδάκης, Κάβουρας: Μαρία Λαβαντσιώτη, Ούρσουλα: Ζαχοπούλου Κατερίνα, Χέλια: Ευθύμης Καλαμποκίδης-Θάνος Γκίζας, Γλάρος: Μάρκος Ανδρεόπουλος, Τρίτων: Χρήστος Κοστούρης, Δούκας: Νίκος Μπαρμπαγιάννης, Μάγειρας: Θάνος Ανδρίτσιος, Γλάροι: Χριστίνα Κωσταβέλλα, Ελεάννα Πλιάτσικα, Σταύρια Χατζηγεωργίου, Αδελφές της Άριελ: Αναστασία Παπαδήμα, Κατερίνα Τασιοπούλου, Σταυρίνα Παπανικολάου, Παρασκευή Χρηστίδου, Αντωνία Σαγώνα, Κορίνα Καλαμποκίδου, Πλάσματα του βυθού: Ρούλα Πίκουλα, Ελεονώρα Διακουμή, Ειρήνη Παπαποστόλου, Ελένη Μποφίκου, Σταύρια Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου.

Σκηνοθεσία - επιμέλεια: Ζαχοπούλου Κατερίνα, Σκηνικά: Σταυρίνα Παπανικολάου-Σούλα Μηνά, Κοστούμια: Νέλλη Γρύλλη. Προπώληση 10€- ταμείο 12 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στον Μύλο του Παππά, καθημερινές 10 π.μ. -2μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6978-243122, 6971-662761.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass