Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπαίθριο θέατρο από το «Animus»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 15:00

Εγκαινιάζεται σήμερα Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα το νέο υπαίθριο θέατρο του Κέντρου Αποκατάστασης Animus (8ο χλμ Λάρισας-Τρικάλων).

Ο Ομιλος Animus πιστεύοντας με πάθος στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διασυνδέοντας τον πολιτισμό με την επιχειρηματικότητα, προχώρησε στην κατασκευή του θεάτρου με σκοπό να εξυπηρετεί μουσικές και θεατρικές παραστάσεις τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται για την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία. Το θέατρο είναι χωρητικότητας 1000 θέσεων πλήρως προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία. Η θέση του έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσφέρει θέαση ακόμα και σε ανθρώπους που φιλοξενούνται στο Κέντρο και δεν δύνανται να μετακινηθούν από το κρεβάτι νοσηλείας τους. Πρόκειται για ένα έργο προσφοράς με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον πολιτισμό. Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει εκδήλωση με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο με δωρεάν είσοδο. Παρουσιαστής της εκδήλωσης είναι ο Σωτήρης Πολύζος. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

6.30-7μ.μ. Προσέλευση, 7-8μ.μ. Τελετή εγκαινίων, 8-10μ.μ. Μουσική παράσταση. Πληροφορίες: Γραμματεία ΚΑΑ Animus 2410.851.851, Ειρήνη Κουκουράβα 6948.387.768.

Σχετικά Άρθρα