Παρεμβάσεις ανακαίνισης στο Κηποθέατρο

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑμεΑ * ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 16:00

Διαφορετικό θα παρουσιαστεί στο φιλοθεάμον κοινό αλλά και στους καλλιτέχνες φέτος το Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Το Κηποθέατρο που άρχισε να χρησιμοποιείται πριν από τριάντα χρόνια και είχε αρχίσει να παρουσιάζει έντονα τα σημάδια φθοράς, «υποδέχτηκε» αυτές τις μέρες συνεργεία που κάνουν εργασίες αναμόρφωσης και βελτίωσης των χώρων. Εργασίες που γίνονται εντατικότατα αφού το Κηποθέατρο θα πρέπει να είναι έτοιμο να υποδεχτεί την πρώτη του παράσταση την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Πρώτος «σταθμός» η σκηνή του Κηποθεάτρου όπου ο κίνδυνος ατυχημάτων ελλόχευε τόσο για τους ηθοποιούς όσο για τους θεατές που περνούσαν. Στη σκηνή του λοιπόν έπεσε βιομηχανικό μπετό, ενώ μπετό έπεσε και σε όλη την τάφρο ανάμεσα από τα καθίσματα και τη σκηνή. Εργασίες θα ξεκινήσουν -ίσως και σήμερα- στα καμαρίνια και στις τουαλέτες τους. Πρόβλημα όμως εντοπίζεται στη ράμπα ΑμεΑ αφού δεν υπάρχει το κατάλληλο μήκος για να έχει την κατάλληλη κλίση, κι έτσι το Κηποθέατρο θα εφοδιαστεί με ένα μηχανισμό αμαξιδίου, με τις προσφορές να αναμένονται εντός των ημερών.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Κυριακή Σπανού δήλωσε στην «Ε» πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη αφού από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, κατεύθυνσή της ήταν να πραγματοποιηθούν εργασίες στο Κηποθέατρο. «Είμαι πολύ χαρούμενη για τις επεμβάσεις. Οι διορθωτικές αυτές κινήσεις θα έχουν άμεσο αντίκρισμα και στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αφού όταν ένας θίασος βλέπει ένα χώρο που δεν πληροί τα απαραίτητα στάνταρ, παίζει διεκπεραιωτικά, ”να τελειώνουμε να φύγουμε”» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Σπανού, για να συμπληρώσει «το επόμενο έργο θα είναι να αλλάξουμε τα καθίσματα και να βελτιώσουμε τους χώρους των θεατών και τους τουαλέτες των».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass