Στα χέρια της Δέσποινας Μπαμπουκλή το Α’ Βραβείο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 16:00

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα Μπαμπουκλή με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης των βραβευμένων και διακριθέντων έργων του διαγωνισμού ζωγραφικής με τίτλο «Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι».

Η μικρή Δέσποινα, μαθήτρια του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα, απέσπασε το Α’ βραβείο στην κατηγορία παιδιών Δ’ Δημοτικού. Για την επιτυχία της αυτή έλαβε ως αναμνηστικά από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης το Cycladic Art Box και εκτυπωμένο το έργο της σε κορνίζα.

 Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι συμμετοχές στο φετινό, έκτο κατά σειρά διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής του Μουσείου, έφτασαν τις 23.000.

Εκτός από σχολεία και παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στον διαγωνισμό συμμετείχαν και σχολεία από όλο τον κόσμο (Αμερική, Ρωσία, Αγγλία, Καναδά, Ελβετία, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο) αλλά και πολλά ειδικά σχολεία, όπως το Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού, το επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας, το Δημοτικό Σχολείο Σερρών, η ΕΛΕΠΑΠ, το Κέντρο ημερήσιας φροντίδας Ευρυνόμη, ΑΜΕΑ Αργυρούπολης κ.α.

Διάρκεια έκθεσης: έως 3 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass