«Η πόλη στο προσκήνιο» στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος»

ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ Θ.Θ. ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΟ»

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2019 15:39

Πλούσιος θεατρικά θα είναι ο φετινός Ιούνιος με το Θεσσαλικό Θέατρο να φιλοξενεί στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» θεατρικές ομάδες της πόλης σε ένα νέο θεσμό που τιτλοφορείται «Η πόλη στο προσκήνιο».

*Πρώτο παρουσιάζει τη δουλειά του το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Θεσσαλικού Θεάτρου με τον «Κοινό Λόγο» από το Θεατρικό Εργαστήριο Ενηλίκων του Θεσσαλικού Θεάτρου στις 6,7, 8, 9 Ιουνίου στις 9.15 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Στο κλείσιμο των μαθημάτων τους παρουσιάζουν την παράσταση «Κοινός Λόγος» που στηρίζεται στη συλλογή αυθεντικών αφηγήσεων της Έλλης Παπαδημητρίου από τον Πόντο, τη Σμύρνη και την καταστροφή του 1922, την Κατοχή και τον Εμφύλιο.

*Την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 9.15 μ.μ. και με είσοδο ελεύθερη, θα παρουσιαστεί «Το Θάμβος του Δημοτικού τραγουδιού». Σχεδιασμός και οργάνωση κειμένων Θωμάς Μπεχλιβάνης. Μουσική διεύθυνση Γιώργος Δεληγιάννης. Επιμέλεια Κυριακή Δ. Σπανού.

*Τη Δευτέρα και την Τρίτη 24 και 25 Ιουνίου από τη θεατρική ομάδα «ΠασπARTού- Art and more» και ώρα 9.15μ.μ. θα παρουσιαστεί το έργο του Χάρη Ρώμα «Οι Ράγες πίσω μου». Σκηνοθεσία: Χρυσούλα Χρήστου. Σκηνικά - Κοστούμια: Δώρα Παπαδούλη. Μουσική: Θέμης Σαμαντζής.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Ζωή Μωραΐτη, Παναγιώτης Μπάκας και Γιάννος Τριανταφύλλου. Εισιτήρια: Κανονικό 10 ευρώ, μειωμένο (φοιτητικό - ανέργων) 8 ευρώ.

*Το «Θέατρο των Οδοιπόρων» και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων θα παρουσιάσει την άκρως επιτυχημένη παράστασή του «Το Ασυνόδευτο» του Αντρέα Φλουράκη την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, θα συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Προσφυγικών Καταυλισμών). Μετά την παράσταση ακολουθεί συζήτηση. Θα μιλήσουν οι: Εύα Αρζομανίδου: (εκπαιδευτικός), Αγλαΐα Νάκα: (θεατρολόγος/σκηνοθέτιδα) Άκυς Μητσούλης: (σκηνοθέτης). Συντονίστρια η εκπαιδευτικός Ιωάννα Γιαννακοπούλου.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Άκυς Μητσούλης, σκηνικός χώρος: Γιώργος Παπαδόπουλος

Παίζουν: Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Αστερινού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass