Το Πολιτιστικό Κέντρο ΔΕΗ γιόρτασε τα 30 χρόνια του

ΧΘΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 15:30

Τα… φώτα του πολιτισμού άναψε το Πολιτιστικό Κέντρο ΔΕΗ Λάρισας από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας προκειμένου να γιορτάσει τα τριάντα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς σε μια αίθουσα γεμάτη από κόσμο. Η χθεσινή γιορτή για τα τριαντάχρονα του Κέντρου είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδά της θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενώ εντασσόταν στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Μουσικού Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ. Πρωταγωνιστές στη χθεσινή εκδήλωση ήταν τα μουσικά σύνολα που συμμετείχαν στην εκδήλωση και που απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο παραδοσιακά τραγούδια ενθουσιάζοντας τους παρευρεθέντες.

Τη χθεσινή εκδήλωση άνοιξε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του τμήματος παραδοσιακού τραγουδιού του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΕΗ με δύο παραδοσιακά τραγούδια για να δώσει τη σκυτάλη στη μαθητική ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Ακολούθησαν η χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΕΗ, η χορωδία «Αγιος Παντελεήμων» του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, η χορωδία παραδοσιακής μουσικής ιερού ναού Οσιας Ξένης Θεσσαλονίκης. Την ορχήστρα που συνόδευε τους χορωδούς αποτελούσαν ο Βασίλης Μπακογιάννης (κλαρίνο), ο Ρήγας Μακρόπουλος (βιολί), ο Χρήστος Καλαμπούκας (λαούτο), ο Βασίλης Σαραντινός (ποντιακή λύρα), ενώ φιλική συμμετοχή είχε στη θρακιώτικη γκάιντα ο Κωνσταντίνος Ανδρέου. Την εκδήλωση συντόνιζε ο καθηγητής Θεολογίας και μουσικός Λεωνίδας Τέλιος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Χρ. Καλομπάτσιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Ν. Καλτσάς, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης πατήρ Νικηφόρος, ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας Χρ. Τοπαλίδης, πολλοί ερυθροσταυρίτες και πάρα πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass