Ανοιχτή ξενάγηση στην Πινακοθήκη

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 16:10

Την Τρίτη 18 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ξενάγηση στην έκθεση «Παράλληλη Αφήγηση. Η Μνήμη, η παράδοση και το Ανθρώπινο Αποτύπωμα στη Συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» στην αίθουσα Ειρήνης Κατσίγρα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα από την επιμελήτρια κ. Μάγδα Κουμπαρέλου, ιστορικό τέχνης παρουσία των Λαρισαίων καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση.

Μετά το τέλος της ξενάγησης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στο καφέ του Μουσείου για όσους το επιθυμούν με την επιμελήτρια, τους καλλιτέχνες και το κοινό. Η έκθεση με τίτλο «Παράλληλη Αφήγηση», αναδεικνύει τα έργα της συλλογής που προέρχονται από αγορές-δωρεές και δημιουργεί ένα γόνιμο διάλογο με αυτά της επανασχεδιασμένης μόνιμης συλλογής Γ.Ι. Κατσίγρα με τίτλο «Επανασύνδεση». Η παρούσα έκθεση καταδεικνύει τον πλούτο της συλλογής της Πινακοθήκης, περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής Ελλήνων καλλιτεχνών και αναπτύσσεται σε τρεις ενότητες: την Μνήμη, την Παράδοση και το Ανθρώπινο Αποτύπωμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass