Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να είναι φαλακρός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΧΑΡΙΣΗ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 15:00

Η Αντιδημαρχία Λεσχών Πολιτισμού και Βιβλιοθηκών και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας(ΕΛΟΣΥΛ) παρουσιάζουν το παραμύθι της Δώρας Χαρίση «Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να είναι φαλακρός», σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ.στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο (3ος όροφος). Στην εκδήλωση θα διαβαστούν αποσπάσματα του βιβλίου από τη συγγραφέα και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους γονείς και τα παιδιά. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας(ΕΛΟΣΥΛ) κα Δήμητρα Μπαρδάνη.

Η συγγραφέας
Η Δώρα Χαρίση γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Δημοσιεύει κείμενα οικολογικού ενδιαφέροντος σε τοπικές εφημερίδες. Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στο οικολογικό περιοδικό «Το Σέλας μιας άλλης καταχνιάς» που εκδιδόταν στη Λάρισα. Απέσπασε το δεύτερο βραβείο σε διαγωνισμό διηγήματος του φυσιολατρικού συνδέσμου Πατρών και το τρίτο βραβείο μυθιστορήματος του Ελληνο-Κυπριακού Συνδέσμου Φιλίας με θέμα την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Συμμετείχε με το ερωτικό ποίημα «Ενοικιάζεται το σπίτι στο Πεύκο», στο project HOME, για την υποψηφιότητα της Λάρισας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, το 2016. Το ποίημα ανέβηκε στο θέατρο, δραματοποιημένο με χορό και μουσική, από τη Ρούλα Καραφέρη, θεατρική και χορευτική παραγωγό. Το 2003 εξέδωσε τη συλλογή διηγημάτων «Έρωτας - Θέρος». Τα τελευταία χρόνια γράφει παραμύθια για παιδιά και μεγάλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass